Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤηλεοπτικά προγράμματα αφιερωμένα στην Ελλάδα θα παρουσιασθούν στην Ιαπωνία

Τηλεοπτικά προγράμματα αφιερωμένα στην Ελλάδα θα παρουσιασθούν στην Ιαπωνία

Στην προβολή της Ελλάδας στην Ιαπωνία, αλλά και γενικότερα στο εξωτερικό, θα βοηθήσουν οι εκπομπές που θα προβληθούν στην Ιαπωνία τον Ιούλιο και Αύγουστο 2001, αλλά και τον Δεκέμβριο του […]

Στην προβολή της Ελλάδας στην Ιαπωνία, αλλά και γενικότερα στο εξωτερικό, θα βοηθήσουν οι εκπομπές που θα προβληθούν στην Ιαπωνία<.><...> τον Ιούλιο και Αύγουστο 2001, αλλά και τον Δεκέμβριο του 2001. Ήδη δύο Ιαπωνικά τηλεοπτικά συνεργεία, επισκέφθηκαν με την συνεργασία του ΕΟΤ<.>, την Ελλάδα, για την δημιουργία προγραμμάτων πολιτιστικού, ιστορικού και τουριστικού περιεχομένου.

Το τηλεοπτικό συνεργείο TBS Vision Inc., θα παρουσιάσει πρόγραμμα διάρκειας 60' το Καλοκαίρι, αφιερωμένο στους Δελφούς και Μυστρά, με τίτλο "Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς", συνεργασίας Unesco.

Το δεύτερο τηλεοπτικό συνεργείο είναι το Panasonic Visuals Inc., που θα παρουσιάσει το πρόγραμμα "Doctor's Log", με παρουσίαση νησιών, αλλά και ακόμα μια κίνηση θα γίνει από δημοσιογράφους της εφημερίδας "Asahi", που θα επισκεφτούν την Αθήνα, την Λέσβο και τον Βόλο, για τη δημιουργία αρθρογραφίας για τον Έλληνα ζωγράφο Θεόφιλο, με τίτλο , η οποία θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβρη του 2001.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024