Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕγκαινιάσθηκε η αίθουσα αναμονής των VIP’S της Alitalia

Εγκαινιάσθηκε η αίθουσα αναμονής των VIP’S της Alitalia

Την αίθουσα αναμονής για τους επιβάτες της business και της πρώτης θέσης εγκαινίασε πρόσφατα η αεροπορική εταιρία της Ιταλίας Alitalia στο νέο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Στα εγκαίνια του VIP Lounge […]

Την αίθουσα αναμονής για τους επιβάτες της business και της πρώτης θέσης εγκαινίασε πρόσφατα η αεροπορική εταιρία<...> της Ιταλίας Alitalia<.> στο νέο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Στα εγκαίνια του VIP Lounge 'Donatello', η γενική διευθύντρια της Alitalia για την Ελλάδα και την Κύπρο, κ. Morena Bronzetti, υποδέχθηκε τους λίγους εκλεκτούς καλεσμένους της. Στη δεξίωση των εγκαινίων παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόξενος της Ιταλίας στην Ελλάδα κ. Carmello Barbarello, η κ. Gabriella Tramontana, ο αντιδήμαρχος Αθηναίων κ. Νίκος Απέργης, o κ. Λάκης Γαβαλάς, ο κ. Μιχάλης Μαυρολέοντας, η κ. Σίσση Κοζώνη, ο κ. Δημήτρης Σπυρόπουλος, ο κ. Δάνος Χρυσοβελώνης, ο κ. Στέλιος Μακρίδης της Citibank, η κ. Χαρά Τρατάρη της Alpha Bank και πολλοί άλλοι.

Ο χώρος αυτός, είναι ο πρώτος μετά το VIP Lounge της Ιταλίας, που προσφέρει υπηρεσίες και παροχές για VIP επιβάτες, που εκτός από την άνεση που τους παρέχει, τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν telecheck-in, να κάνουν χρήση PC και να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, να κάνουν φόρτιση κινητών τηλεφώνων κ.ά. χωρίς καμία απολύτως ταλαιπωρία. Οι επιβάτες VIP μπορούν να βρουν μέσα στην αίθουσα bar, boutique, ελαφρύ φαγητό και το κυριότερο, άμεση επιβίβαση στις πύλες της Αlitalia.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024