Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο νέο πρόσωπο της Αθήνας – Αττικής στις διεθνείς συνεδριακές εκθέσεις

Το νέο πρόσωπο της Αθήνας – Αττικής στις διεθνείς συνεδριακές εκθέσεις

Η Αθήνα-Αττική συνεχίζει την εντυπωσιακή της παρουσία, στις διεθνείς συνεδριακές εκθέσεις, και συμμετείχε για 2η συνεχή φορά στη διεθνή έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού και Ταξιδιών Κίνητρων, ITME, στο Σικάγο…

Η Αθήνα-Αττική συνεχίζει την εντυπωσιακή της παρουσία, στις διεθνείς συνεδριακές εκθέσεις, και συμμετείχε για 2η<...> συνεχή φορά στη διεθνή έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού και Ταξιδιών Κίνητρων, ITME, στο Σικάγο των ΗΠΑ από 27/09 – 29/09/2005. Η παρουσία στο Σικάγο αποτελεί την τέταρτη κατά σειρά παρουσία της Αθήνα-Αττικής στις διεθνείς συνεδριακές εκθέσεις.

Το περίπτερο της Αθήνας-Αττικής τοποθετήθηκε στο περίπτερο του ΕΟΤ και στα πλαίσια της συνεργασίας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και της Περιφέρειας Αττικής, με στόχο την αποτελεσματική προβολή τόσο της Αθήνας-Αττικής όσο και της Ελλάδος.

Η παρουσία της Αθήνας-Αττικής αποτέλεσε το επίκεντρο της ελληνικής παρουσίας μέσα από ένα λειτουργικό περίπτερο, όπου υποδέχτηκε τους διοργανωτές συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων, και τους ενημέρωσε για το νέο πρόσωπο της Αθήνας-Αττικής με προβολές εντυπωσιακών βίντεο και τη διανομή καινούργιου και ανανεωμένου έντυπου υλικού (ειδικό συνεδριακό έντυπο, γενικό φυλλάδιο και 4 θεματικά έντυπα). Σημαντική ήταν η παρουσία και η συνεισφορά του Athens Convention Bureau που φιλοξενήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και με στόχο την πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση του συνεδριακού προϊόντος που προσφέρει η Αθήνα-Αττική.

Βασικός στόχος της συμμετοχής είναι η συνεχή ανάδειξη της νέας εικόνας της Αθήνας-Αττικής, με τις σύγχρονες υποδομές και τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Από τα προκαθορισμένα ραντεβού που πραγματοποιήθηκαν, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η δυναμική παρουσία και οι προοπτικές του συνεδριακού τουρισμού για την Αθήνα-Αττική. Πολλοί από τους επαγγελματίες επισκέπτες είτε έχουν ήδη επιλέξει την Αθήνα για την οργάνωση συνεδρίου, είτε επιθυμούν να διοργανώσουν ή να προτείνουν κάποιο συνέδριο/ταξίδι κινήτρων στην Αθήνα-Αττική.

Η συμμετοχή στην έκθεση πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής στα πλαίσια του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Αθήνας-Αττικής για την περίοδο 2004-2006. Ανάδοχος του επικοινωνιακού προγράμματος είναι η διαφημιστική εταιρεία Leo Burnett ενώ το σχεδιασμό και την επιμέλεια του προγράμματος συμμετοχών σε εκθέσεις τουρισμού έχει αναλάβει η Manning Selvage & Lee (εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων) με τη συνεργασία της ειδικευμένης σε θέματα τουρισμού εταιρείας, Hospitality & Tourism Consulting and Advertising.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024