Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςFedHATTA: Μόνο οι συνέργειες μπορούν να εγγυηθούν το αύριο
Συναντήσεις

FedHATTA: Μόνο οι συνέργειες μπορούν να εγγυηθούν το αύριο

Ο πρόεδρος της FedHATTA, Λύσανδρος Τσιλίδης, συναντήθηκε με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο του συνδυασμού “Αθήνα Ψηλά”, Μελίνα Δασκαλάκη, για συζήτηση θεμάτων που αφορούν τον τουρισμό στην Αθήνα. Συζητήθηκαν θέματα όπως έργα για την κίνηση των τουριστών και την ασφάλειά τους.

Συνάντηση με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» κ. Μελίνα Δασκαλάκη πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, προκειμένου να την ενημερώσει για θέματα που απασχολούν τον κλάδο των τουριστικών γραφείων που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα.

Μεταξύ των θεμάτων που αναλύθηκαν ήταν η ολοκλήρωση των έργων που ήδη έχουν ξεκινήσει και αφορούν την μετακίνηση και επιβίβαση-αποβίβαση τουριστών σε κεντρικά σημεία της πόλης, η στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων σε σημεία που ενδείκνυνται, καθώς και έργα για την ασφάλεια πολιτών και τουριστών.

Η κα Δασκαλάκη δήλωσε: «Αγαπούμε την Αθήνα και επιθυμούμε να γίνει μια πόλη που πρωτίστως θα αγαπούν οι κάτοικοί της, αλλά και οι επισκέπτες της. Τα τελευταία χρόνια η πόλη ζει μια περίοδο άνθισης και είμαστε χαρούμενοι που με την βοήθεια του κλάδου των τουριστικών γραφείων, που προάγουν τον τουρισμό και ιδιώς την Αθήνα, μπορούμε να την προβάλουμε όπως της αξίζει. Η Αθήνα είναι ένας ελκυστικός προορισμός για όσους θέλουν να την ζήσουν για σύντομο χρονικό διάστημα ή να εργαστούν σε αυτήν ως digital nomads».

Με την σειρά του ο . Τσιλίδης δήλωσε: «Η ανταλλαγή απόψεων με την κα Δασκαλάκη μας επιβεβαίωσε ότι η Αθήνα αλλάζει ύφος, κυρίως μετά τα έργα δόμησης και την έμφαση σε συγκεκριμένες υποδομές. Μέχρι το τέλος του 2023 αναμένουμε να ολοκληρωθούν έργα που αφορούν κυρίως την λειτουργικότητα των τουριστικών γραφείων τα οποία θα διευκολύνουν την κίνηση των τουριστών μέσα στην πόλη. Θα πρόκειται για την υλοποίηση του οράματος οι επισκέππτες της πρωτεύουσας να γνωρίσουν την Αθήνα με πιο εύκολο τρόπο μέσα από τις ομορφιές που διαθέτει ως προορισμός. Άλλωστε, από την πρώτη γραμμή από την οποία υπηρετούμε τον τουρισμό εδώ και δεκαετίες, έχουμε διαπιστώσει ότι μόνο οι συνέργειες μπορούν να εγγυηθούν το αύριο».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024