Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΗ εικόνα της γιορτινής Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σ’ όλο τον κόσμο
Τουριστική προβολή

Η εικόνα της γιορτινής Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σ’ όλο τον κόσμο

Μ’ ένα περιεκτικό και σύντομο διαφημιστικό σποτ ο οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης πρόβαλε τη ζωντάνια, βασικό συστατικό του προφίλ της πόλης.

Η νέα καμπάνια του οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης παρουσίασε το εορταστικό κλίμα, που επικρατούσε στην πόλη τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μ’ ένα περιεκτικό και σύντομο διαφημιστικό σποτ ο οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης πρόβαλε τη ζωντάνια, βασικό συστατικό του προφίλ της πόλης, που μπορεί να προσελκύσει τους δυνητικούς επισκέπτες.

Η καμπάνια υλοποιήθηκε με  δύο εκδόσεις στα ελληνικά και αγγλικά και προωθήθηκε κυρίως ψηφιακά σε Ελλάδα, Κύπρο και σε επιλεγμένες για την εορταστική περίοδο, αγορές του εξωτερικού.

Το μήνυμα έφτασε τόσο οργανικά μέσα από τα ψηφιακά κανάλια του ΟΤΘ, όσο και μέσα από πληρωμένη καμπάνια σε περισσότερους από 500.000 υποψήφιους ταξιδιώτες. Η παραγωγή παρουσιάστηκε επίσης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ μέσα από την εκπομπή «Δεκατιανοί».

Η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κα. Βούλα Πατουλίδου ανέφερε σχετικά: «Η ελκυστική εικόνα της στολισμένης πόλης πλημμυρισμένης από χαρούμενα πρόσωπα που διασκεδάζουν από το πρωί ως το βράδυ είναι ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη που ο ταξιδιώτης μπορεί να γνωρίσει μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης. Η παρουσία τουριστών στη Θεσσαλονίκη τις μέρες των γιορτών το αποδεικνύουν και μας επιβεβαιώνουν».

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023
19/05/2023