Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Ιωάννα Δρέττα αναλαμβάνει διευθύνουσα σύμβουλος της REDS
Πρόσωπα

Η Ιωάννα Δρέττα αναλαμβάνει διευθύνουσα σύμβουλος της REDS

Dretta

Η πολύτιμη εμπειρία της κας Δρέττα, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, σε διάφορους οικονομικούς κλάδους, αναμένεται να είναι καταλυτική για την περαιτέρω ανάπτυξη και επιτυχία της REDS στον τομέα της ακίνητης περιουσίας και των επενδύσεων.

Η κα Ιωάννα Δρέττα αναλαμβάνει τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου στην εταιρεία REDS (μέλος του Ellaktor Group), σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Με ένα εντυπωσιακό επαγγελματικό βιογραφικό που περιλαμβάνει θητείες ως υπηρεσιακή υπουργός Τουρισμού και διευθύνουσα σύμβουλος της Marketing Greece, η κα Δρέττα θα επιβλέψει τη στρατηγική ανάπτυξη δύο σημαντικών επενδυτικών έργων της εταιρείας: το έργο στις Γούρνες Ηρακλείου στην Κρήτη και το project Καμπά στην Κάντζα Αττικής. Το έργο στην Παλλήνη απαιτεί κεφάλαια ύψους 170 εκατ. ευρώ, ενώ η επένδυση στις Γούρνες ανέρχεται σε επιπλέον 150 εκατ. ευρώ. Η χρηματοδότηση θα προέλθει κατά 50% από δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης, 30% από τραπεζικό δανεισμό και το υπόλοιπο 20% από τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας.

Η κα Δρέττα δήλωσε σχετικά με την ανάληψη των νέων της καθηκόντων: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά τη διοίκηση του ομίλου αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο της REDS για την τιμή αλλά και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η ανάπτυξη σύνθετων επενδυτικών έργων όπως οι Γούρνες και ο Καμπάς αποτελούν το μέλλον και πόλοι έλξης τουριστικής, εμπορικής, ψυχαγωγικής, πολιτιστικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης. Στόχος μας είναι η ανάδειξη του φυσικού πλούτου της χώρας μας αλλά και νέων τοπόσημων στον χάρτη της Ελλάδας που θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην Περιφερειακή ανάπτυξη και θα στηρίξουν την ευρύτερη οικονομία με νέες θέσεις εργασίας και ανάπτυξη επιχειρηματικών ευκαιριών”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024