Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΚώστας Γιαννόπουλος: Η ποδηλασία έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει σημαντικό τουριστικό προϊόν στην Ελλάδα
Συνέντευξη

Κώστας Γιαννόπουλος: Η ποδηλασία έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει σημαντικό τουριστικό προϊόν στην Ελλάδα

Ο Κώστας Γιαννόπουλος της Solebike συζητά για την ποδηλασία ως στρατηγικό τουριστικό προϊόν στην Ελλάδα, επισημαίνοντας τις προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν και τη συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων του κλάδου και των αρμόδιων φορέων.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, ιδιοκτήτης της εταιρίας Solebike μίλησε στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για τις δυνατότητες της ποδηλασίας να αποτελέσει σημαντικό τουριστικό προϊόν της Ελλάδας Η εταιρία Solebike, με έδρα την Αθήνα, ειδικεύεται στις ποδηλατικές περιηγήσεις, προσφέροντας μια διαφορετική εμπειρία ανακάλυψης της πόλης.

Ο κ. Γιαννόπουλος υπογράμμισε το ευρύ ηλικιακό κοινό της ποδηλασίας, καθώς οι πελάτες της Solebike κυμαίνονται σε ένα μεγάλο ηλικιακό φάσμα, με τη χρήση ηλεκτρικών ποδηλάτων να διευκολύνει ακόμη περισσότερο την εμπειρία. Επιπλέον, ανέφερε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των πελατών της Solebike προέρχεται από τη Γαλλία και τις ΗΠΑ, δείχνοντας τo διεθνή προσανατολισμό της εταιρίας.

Αναδεικνύεται επίσης η σημασία της ασφάλειας στις ποδηλατικές περιηγήσεις, με τον κ. Γιαννόπουλο να επισημαίνει τις προκλήσεις που ενέχει η κυκλοφοριακή κατάσταση στην Αθήνα και την ανάγκη για βελτίωση των υποδομών. Τονίζει επίσης τη σημασία της προσέγγισης του ποδηλατικού τουρισμού ως ένα τρόπο για να βιώσει κάποιος την τοπική κουλτούρα και το φυσικό περιβάλλον με έναν πιο άμεσο και οικολογικά βιώσιμο τρόπο.

Τέλος, αναφέρεται στη συμμετοχή του στον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής (ΣΕΤΕΑΔ), επισημαίνοντας την ανάγκη για διάλογο και συνεργασία στον τομέα του ποδηλατικού τουρισμού και της ανάπτυξης υπαίθριων δραστηριοτήτων στην Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024