Τελευταία νέα
ΑρχικήΕνδιαφέρον για την Ελλάδα από την Qatar Airways

Ενδιαφέρον για την Ελλάδα από την Qatar Airways

Ενδιαφέρουσα βρίσκει την ελληνική αγορά ο διευθυντής marketing για την Ευρώπη της Qatar Airways κ. Fraser Teasdale σε άτυπη επίσκεψη του στην Ελλάδα, και μάλιστα όπως δήλωσε ίσως αργότερα υπάρξει […]

Ενδιαφέρουσα βρίσκει την ελληνική αγορά ο διευθυντής marketing για την Ευρώπη της Qatar Airways κ. Fraser Teasdale σε άτυπη επίσκεψη του στην Ελλάδα, και μάλιστα όπως δήλωσε ίσως αργότερα υπάρξει ενδιαφέρον και για συνεργασία με την Ολυμπιακή Αεροπορία. Η Qatar Airways έχει πτήσεις κάθε μέρα προς πολλές πόλεις της Αραβικής Χερσονήσου, το Κάιρο, την Χαρτούμ, την Ινδία, το Νεπάλ, το Πακιστάν, και την Μπανγκόκ.

Η συνεργασία με την Ολυμπιακή Αεροπορία θα μπορούσε να γίνει για τα πληρώματα των ναυτιλιακών εταιριών, όπως ανέφερε ο κ. Teasdale.

Ήδη η Qatar Airways συνεργάζεται με την Γαλλία, τη Γερμανία, και τις χώρες της Σκανδιναβίας, και υπάρχει συνεργασία κοινών κωδικών με την Lufthansa.

"Θέλουμε να κτίσουμε τις σχέσεις μας με την Ελλάδα σιγά-σιγά και μετά να εξετάσουμε συνεργασία με την Ολυμπιακή Αεροπορία. Προς το παρόν δεν ενδιαφερόμαστε για συμμαχίες, μας ενδιαφέρει μόνο το συνεργατικό επίπεδο των κοινών κωδικών." Δήλωσε ο κ. Teasdale.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024