Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςSwissport: Φέρετρο ξεχάστηκε σε αεροσκάφος και επέστρεψε στην Ελλάδα
Αερομεταφορές

Swissport: Φέρετρο ξεχάστηκε σε αεροσκάφος και επέστρεψε στην Ελλάδα

Τελικά, η σορός μεταφέρθηκε στην Ιρλανδία μια ημέρα αργότερα.

«Επείγουσα έρευνα» διεξήχθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Δουβλίνου, διότι χάθηκε ένα φέρετρο, το οποίο έμελλε να μεταφέρει αεροπορικώς την σορό ενός Ιρλανδού άντρα που πέθανε στην Ελλάδα, πίσω στην πατρίδα του. Όμως το φέρετρο δεν ξεφορτώθηκε από το αεροπλάνο στο οποίο βρισκόταν, όταν αυτό προσγειώθηκε στο Δουβλίνο.

Στη συνέχεια το αεροσκάφος- με το φέρετρο μέσα- επέστρεψε στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το BBC, η σορός μεταφέρθηκε ξανά στην Ιρλανδία, μία ημέρα αργότερα, με άλλη αεροπορική εταιρεία, ενώ εξαιτίας αυτού του λάθους μετατέθηκε η κηδεία.

Από την πλευρά της η Swissport, ιθύνουσα εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης, κάνει έρευνα για το περιστατικό. «Λυπούμαστε βαθύτατα για αυτό που βίωσε η οικογένεια σε μια τόσο δύσκολη στιγμή και κάναμε ό,τι μπορούσαμε προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα επιλυθεί γρήγορα το ζήτημα», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024