Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔεν παραχωρήθηκε άδεια για ναυλωμένες πτήσεις από Ισραήλ και Λίβανο προς την Κύπρο

Δεν παραχωρήθηκε άδεια για ναυλωμένες πτήσεις από Ισραήλ και Λίβανο προς την Κύπρο

Η Πολιτική Αεροπορία της Κύπρου δεν έγκρινε αιτήσεις για παραχώρηση ναυλωμένων πτήσεων από το Ισραήλ και το Λίβανο, παρά το γεγονός ότι ο τουρισμός της Κύπρου έχει φέτος υποστεί μείωση […]

Η Πολιτική Αεροπορία της Κύπρου δεν έγκρινε αιτήσεις για παραχώρηση ναυλωμένων πτήσεων από το Ισραήλ και το Λίβανο, παρά<...> το γεγονός ότι ο τουρισμός της Κύπρου έχει φέτος υποστεί μείωση μεταξύ 10-15%, τονίζει ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου και εκφράζει την έντονη απογοήτευσή του.

Είναι γνωστό, αναφέρει η ανακοίνωση, ότι παρά τις έντονες προσπάθειες τόσο της κυβέρνησης όσο και των οργανωμένων συνόλων (Ταξιδιωτικοί Πράκτορες, ξενοδόχοι) αλλά και των κατ` ιδίαν εμπλεκόμενων επιχειρηματιών, η πορεία του κυπριακού τουρισμού βρίσκεται δυστυχώς σε συνεχή κατιούσα πορεία. Η ισχύουσα πρακτική από την Πολιτική Αεροπορία τα προηγούμενα χρόνια ήταν απαγορευτική. Εντούτοις εμείς πιστεύουμε ότι ενόψει της μεγάλης κρίσης που αντιμετωπίζει φέτος ο εισερχόμενος τουρισμός θα παρεχωρούντο οι άδειες οι οποίες αν υλοποιούντο θα είχαν ως αποτέλεσμα την άφιξη περίπου 10.000 τουριστών από τις γειτονικές χώρες με αποτέλεσμα να αναζωογονηθεί σημαντικά η χωλαίνουσα τουριστική μας βιομηχανία.

Ο Σύνδεσμος κάμνει έκκληση προς τον αρμόδιο Υπουργό για άμεση παρέμβασή του για διαφοροποίηση της απόφασης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024