Τελευταία νέα
HomeΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΝέα κάρτα που προσφέρει ποικιλία ταξιδιωτικών υπηρεσιών στα μέλη της

Νέα κάρτα που προσφέρει ποικιλία ταξιδιωτικών υπηρεσιών στα μέλη της

H Afea Corporate Travel Consultants & Congress Services έθεσε πρόσφατα σε κυκλοφορία στην ελληνική αγορά την κάρτα Vip Travel Club η οποία και προσφέρει ποικιλία ταξιδιωτικών υπηρεσιών στα μέλη της. […]

H Afea Corporate Travel Consultants & Congress Services έθεσε πρόσφατα σε κυκλοφορία στην ελληνική αγορά την κάρτα Vip Travel Club η οποία και προσφέρει ποικιλία ταξιδιωτικών υπηρεσιών στα μέλη της.

Η δημιουργία της Vip Travel Club αποτελεί μία εξειδικευμένη ταξιδιωτική υπηρεσία που αφορά σε μεμονωμένα ανώτατα στελέχη εταιριών, σε εταιρίες που χρειάζονται την κάρτα για χρήση από τα στελέχη τους καθώς και σε εταιρίες που επιθυμούν να εντάξουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία σε προωθητικά προγράμματα πελατών τους, ανακοίνωσε η ιδιοκτήτρια εταιρία της κάρτας.

Με την ευκαιρία της διάθεσης της Vip Travel Club στην Ελληνική αγορά, ο Γενικός Διευθυντής της Afea κ. Γιώργος Ματσάγγος είπε σχετικά: “Με τη διάθεση της Vip Travel Club προσβλέπουμε στη διευκόλυνση των εταιριών και των στελεχών τους όταν πραγματοποιούν ταξίδια, κάτι που τα τελευταία χρόνια είναι πλέον επιτακτική ανάγκη. Επενδύοντας σε νέες καινοτόμες υπηρεσίες, προσπαθήσαμε να καλύψουμε όλο το φάσμα των αναγκών που παρουσιάζονται στους εταιρικούς μας πελάτες, διατηρώντας το πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού”.

Ετικέτες
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024