Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΈντονη διαμαρτυρία της αεροπορικής εταιρίας Deutsche BA για παραβίαση των αρχών του ανταγωνισμού

Έντονη διαμαρτυρία της αεροπορικής εταιρίας Deutsche BA για παραβίαση των αρχών του ανταγωνισμού

Η αεροπορική εταιρία Deutsche BA θυγατρική της British Airways κατέφυγε στις γερμανικές αρχές ανταγωνισμού παραπονούμενη για τις χαμηλές τιμές εισιτηρίων της Deutsche Lufthansa σε πτήσεις εσωτερικού, κατηγορώντας τον εθνικό αερομεταφορέα […]

Η αεροπορική εταιρία Deutsche BA θυγατρική της British Airways κατέφυγε στις γερμανικές αρχές<...> ανταγωνισμού παραπονούμενη για τις χαμηλές τιμές εισιτηρίων της Deutsche Lufthansa σε πτήσεις εσωτερικού, κατηγορώντας τον εθνικό αερομεταφορέα της Γερμανίας, ότι προσπαθεί να την παραγκωνίσει εκτός της εγχώριας αεροπορικής αγοράς.

Η ζημιογόνος Deutsche BA ισχυρίζεται πως τα νέα τιμολόγια της Lufthansa εντείνουν τις ανταγωνιστικές πιέσεις για τις υπόλοιπους αερομεταφορείς.

Η Deutsche BA βλέπει επίσης τις προοπτικές εξαγοράς της από την easyJet να λιγοστεύουν, αφότου οι συνομιλίες με τους πιλότους απέβησαν άκαρπες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024