Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Thai Airways διευρύνει τη συνεργασία της με αεροπορικές εταιρίες μέλη της Star Alliance για την εκτέλεση πτήσεων με κοινό κωδικό αριθμό

Η Thai Airways διευρύνει τη συνεργασία της με αεροπορικές εταιρίες μέλη της Star Alliance για την εκτέλεση πτήσεων με κοινό κωδικό αριθμό

Η Thai Airways International Plcανακοίνωσε ότι προγραμματίζει να επεκτείνει τις συνεργασίες της, με ακόμη περισσότερους συνεταίρους της στη συμμαχία Star Alliance, με στόχο την επέκταση του δικτύου της σε περισσότερες […]

Η Thai Airways<.> International Plcανακοίνωσε ότι προγραμματίζει να επεκτείνει τις συνεργασίες της, με ακόμη περισσότερους συνεταίρους της στη συμμαχία<...> Star Alliance, με στόχο την επέκταση του δικτύου της σε περισσότερες πόλεις της Ασίας, της Ευρώπης, της Αυστραλίας και της Βορείου Αμερικής.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Τhaiκαι της Air Canada για τη σύνδεση Ευρωπαϊκών κέντρων – στα οποία πετάει η Thai – με μεγάλες πόλεις της Βορείου Αμερικής. Οι πτήσεις με ενιαίο κωδικό θα αποφέρουν σημαντικά έσοδα στην Thai και θα προσφέρουν στους επιβάτες της πρόσβαση σε προορισμούς κλειδιά της Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής. Σήμερα η Thai εκτελεί εσωτερικές και εξωτερικές πτήσεις με κοινό κωδικό αριθμό, με τα ακόλουθα μέλη της συμμαχίας Star Alliance:

Thai και Lufthansa

Οι δύο αεροπορικές εταιρείες εκτελούν πτήσεις με κοινό κωδικό, μεταξύ Μπανγκόκ και Μονάχου, από το 1995. Επιπλέον η Thai μοιράζεται τον ίδιο κωδικό με τη Lufthansa σε ορισμένες πτήσεις προς γερμανικές πόλεις καθώς και σε προορισμούς κλειδιά της Ευρώπης και τις ΗΠΑ. Παράλληλα, η Lufthansa χρησιμοποιεί κοινό κωδικό με την Thai σε πτήσεις προς προορισμούς κλειδιά της Ταϊλάνδης καθώς και σε σημαντικούς προορισμούς στην Ασία και την Αυστραλία. Από τον Οκτώβριο του 2001, οι δύο αεροπορικές εταιρείες προγραμματίζουν την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας τους σε κοινή βάση, όπου θα μοιράζονται μεταξύ τους τα κόστη, καθώς και τα έσοδα από τις πτήσεις μεταξύ Μπανγκόκ – Φρανκφούρτης και Μπανγκόκ – Μονάχου.

Thai και Scandinavian Airlines

Η εκτεταμένη συνεργασία των δύο αερομεταφορών στον παραπάνω τομέα ξεκίνησε το 1996, στις πτήσεις μεταξύ Μπανγκόκ, Στοκχόλμης και Κοπεγχάγης και από εκεί προς διάφορους προορισμούς της Βόρειας Ευρώπης.

Thai και United Airlines

H Thai εκτελεί σήμερα καθημερινές πτήσεις μεταξύ Μπανγκόκ και Λος Άντζελες. Οι επιβάτες της Thai μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς πολλά κέντρα των ΗΠΑ και τη United, η οποία προσφέρει άριστες ανταποκρίσεις. Επιπλέον, οι δύο αερομεταφορείς εκτελούν πτήσεις με κοινό κωδικό μεταξύ Μπανγκόκ, Ταϊπέϊ και Σαν Φρανσίσκο.

Τhai και All Nippon

Από τον Δεκέμβριο του 200, η Thai εκτελεί 18 πτήσεις την εβδομάδα με κοινό κωδικό με την All Nippon, μεταξύ Μπανγκόκ και Τόκιο.

Thai και Lauda Air

Από την 1η Μαίου 2001 οι δύο αερομεταφορείς εκτελούν πτήσεις με κοινό κωδικό μεταξύ Μπανγκόκ και Βιέννης, με αεροσκάφος της Lauda Air.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024