Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣεμινάρια της Continental Airlines για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες

Σεμινάρια της Continental Airlines για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης τα δύο ενημερωτικά σεμινάρια της αεροπορικής εταιρίας Continental Airlines, με στόχο την ποιοτική ενημέρωση των πρακτόρων για την […]

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης τα δύο ενημερωτικά σεμινάρια της αεροπορικής εταιρίας Continental Airlines, με στόχο την ποιοτική ενημέρωση των πρακτόρων για την καλύτερη<...>εξυπηρέτηση του συνεχώς αυξανόμενου ταξιδιωτικού κοινού προς τις ΗΠΑ. Στο σεμινάριο ομιλητές ήταν οι κ.κ. Avi Friedman, Senior Country Director Greece & Israel, Δημήτρης Καραγκιουλές, Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος και η ομάδα Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της εταιρίας.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν 62 εκπρόσωποι από τα μεγαλύτερα ΙΑΤΑ πρακτορεία στην Αθήνα, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το προϊόν και τη λειτουργία της εταιρίας, προκειμένου να παρέχουν με τη σειρά τους στους πελάτες τους καλύτερες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Αναλυτικά, οι προσκεκλημένοι πληροφορηθήκαν για τις διακρίσεις που έχει λάβει η εταιρία, για τις τιμές που προσφέρει και φυσικά για το τοπικό και διεθνές της δίκτυο.

Ο κ. Δημήτρης Καραγκιουλές, Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος της Continental, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την ανταπόκριση που είχαμε από τους αγαπητούς μας συνεργάτες που παραβρέθηκαν στα δύο αυτά σημαντικά και εποικοδομητικά ενημερωτικά σεμινάρια. Είμαστε προσηλωμένοι στην συνεχή ενημέρωση τους και θα συνεχίσουμε αυτού του είδους τις συνευρέσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να έχουν όλοι οι συνεργάτες μας την ευκαιρία να γνωρίσουν με λεπτομέρεια τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Continental».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024