Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτο Σαν Φρανσίσκο και το Λος `Αντζελες το A380 της Emirates Airline

Στο Σαν Φρανσίσκο και το Λος `Αντζελες το A380 της Emirates Airline

Τα σχέδια της για την προβολή του νέου Airbus A380, κατά τη διάρκεια αποκλειστικών πτήσεων του αεροσκάφους, στο Σαν Φρανσίσκο και το Λος `Αντζελες, ανακοίνωσε πρόσφατα η Emirates Airline. Οι […]

Τα σχέδια της για την προβολή του νέου Airbus A380, κατά τη διάρκεια αποκλειστικών πτήσεων του αεροσκάφους, στο Σαν Φρανσίσκο και το Λος `Αντζελες, ανακοίνωσε πρόσφατα η Emirates Airline. Οι ειδικές πτήσεις θα πραγματοποιηθούν<...>μετά την εναρκτήρια πτήση του αεροσκάφους, στη γραμμή Ντουμπάι – JFK Νέας Υόρκης, την 1η Αυγούστου 2008.

Οι προσκεκλημένοι από το Σαν Φρανσίσκο και το Λος `Αντζελες θα μπορέσουν να ζήσουν την εμπειρία του A380, προτού αρχίσει τις τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις από το Ντουμπάι για τη Νέα Υόρκη. Η πτήση Ντουμπάι- Νέα Υόρκη της Emirates, αποτελεί την πρώτη εμπορική πτήση στις Η.Π.Α., με αεροσκάφος τύπου Α380, που πραγματοποιεί ένας αερομεταφορέας. Σημειώνεται ότι τόσο για το Σαν Φρανσίσκο, όσο και για το Λος `Αντζελες προβλέπεται η λειτουργία απευθείας καθημερινού δρομολογίου, με αεροσκάφος Boeing 777-200LR από το Ντουμπάι, αρχής γενομένης από το φθινόπωρο του 2008.

«Οι συγκεκριμένες πτήσεις για την προβολή του A380 θα δώσουν στους επισκέπτες μας από το Σαν Φρανσίσκο και το Λος `Αντζελες την ευκαιρία να βιώσουν την ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει το νέο αεροσκάφος, καθώς επίσης και να μάθουν περισσότερα για τις παγκόσμιας ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις της Emirates. Επίσης, θα προσφέρουν μια συναρπαστική παρουσίαση της αεροπορικής εταιρίας, πριν από την έναρξη των δρομολογίων μας από το Λος `Αντζελες και το Σαν Φρανσίσκο, στη συνέχεια του 2008» δήλωσε ο κ. Nigel Page, Senior Vice President, Commercial Operations, the Americas.

«Αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι, καθώς είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρία που φέρνει το αεροσκάφος A380 στη Βόρεια Αμερική, για εμπορική πτήση και το θεωρούμε ως ένα σημείο- τομή για τα αεροπορικά δεδομένα. Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες, τόσο από την ανατολική όσο και από τη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, πρόσβαση στα νέα αεροσκάφη Α380» πρόσθεσε ο κ. Page.

Η ειδική πτήση της Emirates για το Σαν Φρανσίσκο έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, 4 Αυγούστου του 2008, με αναχώρηση από το Διεθνή Αερολιμένα του Σαν Φρανσίσκο. Οι προσκεκλημένοι φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο αεροσκάφος, το οποίο διαθέτει 489 καθίσματα σε διάταξη τριών κατηγοριών (14 καθίσματα Πρώτης Θέσης, 76 καθίσματα Επιχειρηματικής Θέσης και 399 καθίσματα Οικονομικής Θέσης).

Την επόμενη ημέρα, την Τρίτη, 5 Αυγούστου 2008, οι προσκεκλημένοι από το Λος `Αντζελες, την “πόλη των αγγέλων”, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το A380 στο Flight Path Museum στο Τερματικό Σταθμό Imperial Terminal στο LAX. Όχι μόνο θα απολαύσουν τα βραβευμένα εν πτήσει προϊόντα της Emirates και την άριστη εξυπηρέτηση, αλλά και θα πετάξουν με το πιο οικονομικό στην κατανάλωση καυσίμων αεροσκάφος της αεροπορικής βιομηχανίας.

Εξοπλισμένο με κινητήρες τύπου Engine Alliance`s GP7200, τα A380 της Emirates θα μπορούν να πετάξουν έως και 7.456 μίλια σε απόλυτη επιβατική πληρότητα και δυνατότητα μεταφοράς φορτίου 13 τόνων και θα προσφέρουν την καλύτερη οικονομία καυσίμων (σε αναλογία μίλι/ επιβάτη) από τα περισσότερα υβριδικά επιβατικά οχήματα. Επίσης, το A380 είναι πιο αθόρυβο σε σύγκριση με τα υπόλοιπα αεροσκάφη, στοιχείο το οποίο μεταφράζεται σε περισσότερη άνεση για τους επιβάτες.

Κάθε πτήση θα διαρκεί περίπου δύο ώρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024