Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία Continental Airlines και Worldspan

Συνεργασία Continental Airlines και Worldspan

Η αεροπορική εταιρία Continental Airlines διάλεξε την Worldspan για να της προμηθεύσει την τεχνογνωσία και τεχνολογία για τα εισιτήρια και τη τιμολόγηση, μέσω των εφαρμογών της Fare Quote, Itinerary Pricing, […]

Η αεροπορική εταιρία Continental Airlines διάλεξε την Worldspan<.> για να της προμηθεύσει την τεχνογνωσία και τεχνολογία για<...> τα εισιτήρια και τη τιμολόγηση, μέσω των εφαρμογών της Fare Quote, Itinerary Pricing, Low Fare Finder, και Private Fares.
Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται από την Delta Air Lines, την Northwest Airlines, την Trans World Airlines, και περισσότερους από 20.800 τουριστικούς πράκτορες σε όλο τον κόσμο που συνεργάζονται με την Worldspan. Επίσης, στο σύστημα βρίσκονται και τουριστικές επιχειρήσεις, οι οποίες είναι σε ηλεκτρονική μορφή όπως η Expedia και η priceline.com. Η Worldspan είναι από τις παλαιότερες και τις περισσότερο ανεπτυγμένες εταιρίες που παρέχουν ηλεκτρονική υποστήριξη και τεχνολογικές υπηρεσίες στην αεροπορική βιομηχανία.
Η συνεργασία με την Continental Airlines θα ξεκινήσει το πρώτο τετράμηνο του 2001. Ο αντιπρόεδρος της Continental Airlines, κ. Janet Wejman δήλωσε ότι η Worldspan ήταν η εταιρία εκείνη που είχε την καλύτερη επιλογή για τιμολογιακή υποστήριξη, προσφέροντας σύστημα πληροφόρησης, τεχνική εμπειρία, και αφοσίωση στις ποιοτικές υπηρεσίες προς τον πελάτη, στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ποιοτική διανομή των τιμολογιακών στοιχείων.
Ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Worldspan κ. Jesse Liebman, δήλωσε ότι ’βοηθώντας την Continental Airlines να συλλέξει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόντουσαν στον επιθυμητό χρόνο ήταν μια διαδικασία πολύ σπουδαία για την επιτυχία της παρεχόμενης υπηρεσίας προς το κοινό που ταξιδεύει, όπως, επίσης, ήταν και ένας σπουδαίος παράγοντας στη δική μας προσπάθεια να εξυπηρετήσουμε την αεροπορική βιομηχανία. Η επιλογή από την Continental Airlines του συστήματος μας fares and pricing system, είναι μια επιβεβαίωση για την τεχνολογία της Worldspan.Ι>

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024