Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΘετική απάντηση της ΑΣΥΣΕΚΑ στο κυβερνητικό σχέδιο για ανασυγκρότηση της εταιρίας

Θετική απάντηση της ΑΣΥΣΕΚΑ στο κυβερνητικό σχέδιο για ανασυγκρότηση της εταιρίας

Ο Πρόεδρος της συντεχνίας Σίμος Λοϊζου είπε πως η απόφαση για θετική ανταπόκριση της Ανεξάρτητης Συντεχνίας Υπαλλήλων Συγκροτήματος Εταιριών Κυπριακών Αερογραμμών (ΑΣΥΣΕΚΑ) προς την κυβερνητική πρόταση, λήφθηκε σε γενική συνέλευση […]

Ο Πρόεδρος της συντεχνίας Σίμος Λοϊζου είπε πως η απόφαση για θετική ανταπόκριση της<...> Ανεξάρτητης Συντεχνίας Υπαλλήλων Συγκροτήματος Εταιριών Κυπριακών Αερογραμμών (ΑΣΥΣΕΚΑ) προς την κυβερνητική πρόταση, λήφθηκε σε γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα και κράτησε τέσσερις ώρες.

“Η απόφαση λήφθηκε ύστερα από ψηφοφορία όλων των μελών της συντεχνίας”, είπε ο κ. Λοίζου προσθέτοντας πως “το 78% αποφάσισε να υποστηρίξει το σχέδιο”.

Ο κ. Λοίζου σημείωσε ότι υπάρχουν προϋποθέσεις που θα τεθούν ενώπιον της εταιρίας, και πως θα ζητηθούν διευκρινίσεις.

Ανέφερε ωστόσο ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει αυτές τις προϋποθέσεις αφού ακόμη, όπως είπε, δεν τέθηκαν ενώπιον της εταιρίας.

“Ανακοινώσαμε μόνο στην εταιρία ότι αποδεχόμαστε το σχέδιο”, είπε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024