Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑνακοίνωση της Hellas Airlines για την καθυστέρηση έναρξης πτήσεων
Αερομεταφορές

Ανακοίνωση της Hellas Airlines για την καθυστέρηση έναρξης πτήσεων

Με μία ανακοίνωση στο site της Hellas Airlines, ο πρόεδρος της εταιρείας, κ. Βασίλης Ραλάκης, αναφέρει ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στην έναρξη των πτήσεων (15 Ιανουαρίου 2013), 'λόγω πολλών τεχνικών, νομικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων'.

Η αεροπορική εταιρεία Hellas Airlines δεν κατάφερε να είναι εντός του χρονοδιαγράμματος για έναρξη των πτήσεών της στις 15 Ιανουαρίου 2013, λόγω πολλών τεχνικών, νομικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, των οποίων η εταιρεία πρέπει να εκπληρώσει βάσει των νομοθετικών κανόνων για να πάρει την άδεια της, όπως αναφέρει ο πρόεδρός της, κ. Βασίλης Ραλάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου της Hellas Airlines:

“Με μεγάλη μου τιμή θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και υποστηρικτές αυτού του μεγάλου έργου που συνεχίζεται, παρά την καθυστέρηση της έναρξης των πτήσεων. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να είμαστε εντός του χρονοδιαγράμματος μας για 15 Ιανουαρίου 2013, λόγω πολλών τεχνικών, νομικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, των οποίων η εταιρεία πρέπει να εκπληρώσει βάσει των νομοθετικών κανόνων για να πάρει την άδεια της. Οι εργασίες των στελεχών της εταιρείας σε Βόλο και Αθήνα συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς, ώστε να βρεθούμε στον αέρα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Με όλη μου την αγάπη θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα σας προσωπικά για την υποστήριξη σας σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα. Η Hellas Airlines έχει σκοπό να πετάξει πολύ σύντομα. Προσωπικά θα ήθελα να σας βεβαιώσω ότι η αεροπορική εταιρεία μας συνεχίζει την προετοιμασία της ασταμάτητα.

Εύχομαι η καινούρια χρονιά να φέρει επιτυχίες σε όλους μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024