Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΔωρεάν εισιτήρια και ειδικές τιμές από Cyprus Airways, Aegean και Olympic Air για τους επιβάτες της Cobalt
Αερομεταφορές

Δωρεάν εισιτήρια και ειδικές τιμές από Cyprus Airways, Aegean και Olympic Air για τους επιβάτες της Cobalt

Η Cyprus Airways προσφέρει έως και 20 δωρεάν εισιτήρια για κάθε πτήση μονής διαδρομής για επαναπατρισμό των επιβατών από /προς Λάρνακα, Αθήνα, Βηρυτό και Τελ Αβιβ. Έκτακτα δρομολόγια και αυξημένη χωρητικότητα στις πτήσεις από Λάρνακα προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη από Aegean και Ολυμπιακή.

Η Cyprus Airways εκφράζει τη λύπη της για την αναστολή των εργασιών της εταιρείας Cobalt και τη συμπαράσταση της σε όλους τους επηρεαζόμενους. Η Cyprus Airways θέλοντας να ελαχιστοποιήσει την ταλαιπωρία των επιβατών, θα προσφέρει έως και 20 δωρεάν εισιτήρια για κάθε πτήση μονής διαδρομής (εξαιρούνται οι φόροι αεροδρομίων) για επαναπατρισμό των επιβατών από /προς Λάρνακα, Αθήνα, Βηρυτό και Τελ Αβιβ.

Η προσφορά ισχύει για ολες τις πτήσεις της εταιρείας στους πιο πάνω προορισμούς για ταξίδια που θα ολοκληρωθούν έως τις 15 Δεκεμβρίου 2018. Ισχύει για κρατήσεις μέχρι 31 Οκτωβρίου 2018, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σημειώνεται ότι από τα δωρεάν εισαιτήρια εξαιρούνται οι φόροι αεροδρομίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Τηλεξυπηρετησης της Cyprus Airways στο +357 24000053 (εκτός Κύπρου) η στο 8000 8111 (εντός Κύπρου), Δευτέρα – Κυριακή 07:30 – 23:30.

Ειδικοί ναύλοι και από Aegean και Olympic Air
Σε συνέχεια της αναστολής των πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Cobalt Air και αναγνωρίζοντας τις άμεσες ανάγκες που δημιουργούνται για τους επηρεαζόμενους επιβάτες, η Aegean και η Olympic Air ανακοινώνουν πρωτοβουλίες για τη διευκόλυνσή τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Aegean και η Olympic Air προσφέρουν ειδικούς ναύλους (συμπεριλαμβανόμενων των φόρων) για απευθείας πτήσεις από Λάρνακα – Αθήνα και από Λάρνακα – Θεσσαλονίκη καθώς και ειδικούς ναύλους προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού που πραγματοποιούσε πτήσεις η Cobalt Air, όπως Παρίσι, Μόσχα, Φρανκφούρτη, Ζυρίχη, Ντίσελντορφ, Μαδρίτη, Δουβλίνο, Γενεύη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό και Λονδίνο. Οι ειδικοί ναύλοι αφορούν αποκλειστικά επιβάτες που θα προσκομίσουν αντίγραφο του εισιτηρίου της Cobalt Air και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως και τις 30 Νοεμβρίου 2018, με περίοδο ταξιδίου το ίδιο διάστημα.

Παράλληλα, η Aegean και η Olympic Air ενισχύουν το υφιστάμενο πρόγραμμα δρομολογίων από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας προς την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, καθώς μέχρι και τις 27 Οκτωβρίου 2018 καθημερινώς, προστίθεται μια έκτακτη πτήση Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα και τρείς έκτακτες συχνότητες Λάρνακα – Θεσσαλονίκη – Λάρνακα. Επιπλέον, η εταιρεία θα επιχειρεί, σε όσες περισσότερες πτήσεις είναι εφικτό, με μεγαλύτερο τύπο αεροσκάφους, αυξάνοντας τις διαθέσιμες θέσεις στις προγραμματισμένες πτήσεις από τη Λάρνακα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024