Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΈναρξη πτήσεων της Ukraine International Airlines στην Αθήνα
Αεροπορικές εταιρείες

Έναρξη πτήσεων της Ukraine International Airlines στην Αθήνα

Οι απ'ευθείας πτήσεις της Ukraine International Airlines θα ξεκινήσουν την 1η Απριλίου και θα εκτελούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο) με αεροσκάφη τύπου Boeing 737. Από 18 Ιουνίου θα προστεθεί μία ακόμη πτήση την εβδομάδα, κάθε Τρίτη.

Την έναρξη των πτήσεων από Κίεβο προς Αθήνα ανακοίνωσε η εταιρεία Ukraine International Airlines (UIA), μετά την πρόσφατη συνεργασία της με την εταιρία Goldstar Aviation, η οποία θα την αντιπροσωπεύσει στην Ελλάδα.

Οι απ’ευθείας πτήσεις θα ξεκινήσουν την 1η Απριλίου και θα εκτελούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο) με αεροσκάφη τύπου Boeing 737 και διαρρύθμιση δύο κατηγοριών θέσεων (Οικονομικής και Business Class). Από 18 Ιουνίου θα προστεθεί μία ακόμη πτήση την εβδομάδα, κάθε Τρίτη.

Οι νέες πτήσεις αποτελούν τη φυσική συνέχεια των στόχων της εταιρείας για διασύνδεση στρατηγικών πόλεων με τη βάση της στο Κίεβο και την ενίσχυση των εμπορικών και τουριστικών ταξιδιών από και προς την πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Για το ελληνικό επιβατικό κοινό, οι νέες αυτές πτήσεις θα δώσουν τη δυνατότητα για άνετη και οικονομική πρόσβαση στη χώρα, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο λόγω των δεσμών με την Ελλάδα και της ελληνικής κοινότητας που είναι ακόμη ενεργή εκεί, όσο και λόγω της αύξησης των επιχειρηματικών ευκαιριών που ανοίγονται στη χώρα. Επιπρόσθετα, το Κίεβο, μια μοντέρνα και όμορφη πόλη, που πρόσφατα φιλοξένησε και το Euro 2012, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πλευράς τουριστικής υποδομής, διαθέτοντας ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών, κέντρα διασκέδασης, διαδρομών και εκδρομών τουριστικού ενδιαφέροντος.

Εξίσου σημαντική θα είναι και η συμβολή της Ukraine International Airlines στη μεταφορά τουριστών από την Ουκρανία προς την Ελλάδα με έκδηλο το ενδιαφέρον τους για την Πελοπόννησο, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τη Βόρεια Ελλάδα.

Η UIA, που γιόρτασε τα 20 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας της το 2012, συνδέει την Ουκρανία με 40 πρωτεύουσες σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική και χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, προσφέροντας περισσότερες από 700 διεθνείς και εσωτερικές πτήσεις εβδομαδιαίως.

Η εταιρεία σήμερα προσφέρει πτήσεις κοινού κωδικού σε συνεργασία με 11 κορυφαίους αερομεταφορείς και έχει συνάψει περισσότερες από 150 συμφωνίες με άλλες εταιρείες ανά τον κόσμο. Στα 20 χρόνια λειτουργίας της έχει μεταφέρει περισσότερους από 16 εκατ. επιβάτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024
14/02/2024