Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Minoan Air κάνει το ντεμπούτο της στο London Oxford Airport
Αεροπορικές εταιρείες

H Minoan Air κάνει το ντεμπούτο της στο London Oxford Airport

Με πτήσεις σε Εδιμβούργο και Δουβλίνο εγκαινάζει η αεροπορική εταιρεία Minoan Air την παρουσία της στο London Oxford Airport. Η εταιρεία θα εισαγάγει και τακτικές πτήσεις μεταξύ του Λουγκάνο στην Ελβετία και της Βενετίας από τα τέλη Μαρτίου.

Το London Oxford Airport καλωσόρισε τις νέες τακτικές πτήσεις προς το Εδιμβούργο με την επέκταση της αεροπορικής εταιρείας Minoan Air. Η πρώτη προγραμματισμένη πτήση προσγειώθηκε ήδη στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου και τα τακτικά δρομολόγια προς το Δουβλίνο θα ακολουθήσουν από αύριο Τετάρτη.

Μαζί, το London Oxford Airport και η Minoan Air θα δημιουργήσουν μέχρι και 30 νέες τοπικές θέσεις εργασίας για την υποστήριξη των νέων δρομολογίων. Μαζί με 11 νεοπροσληφθέντα από την περιοχή άτομα ως πλήρωμα καμπίνας επιβατών, θα έχουν τη βάση τους στην Οξφόρδη, καθώς το London Oxford Airport έχει προσθέσει επιπλέον υπηρεσίες πελατών και διοικητικό προσωπικό και προσωπικό εδάφους, για το χειρισμό των νέες πτήσεων με αεροσκάφη Fokker 50.

Πτήσεις προγραμματισμένες για την εξυπηρέτηση του business traveler
Οι πτήσεις Οξφόρδη – Εδιμβούργο θα εξυπηρετούνται αρχικά τρεις φορές την εβδομάδα στις 07:30 και 17:30 και οι πτήσεις Εδιμβούργο – Οξφόρδη στις 09:40 και 19:45 (Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη). Το Δουβλίνο θα εξυπηρετείται Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή, με αναχώρηση από την Οξφόρδη στις 06:30 και 16:30 και από το Δουβλίνο 8:45 και 18:45 – εξυπηρετώντας τους επιχειρηματίες που ταξιδεύουν. Οι συχνότητες και στα δύο δρομολόγια αυξάνονται απο εβδομαδιαία σε ημερήσια, καθώς και την Κυριακή, από τις 10 Μαΐου.

Η Minoan Air, με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης είναι η πρώτη ελληνική αεροπορική εταιρεία με επιχειρησιακή βάση εκτός της χώρας της. Εκτός από τις πτήσεις της Οξφόρδης, η εταιρεία, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιώργο Μαυραντωνάκη, θα εισαγάγει τακτικές πτήσεις μεταξύ του Λουγκάνο στην Ελβετία και της Βενετίας από τα τέλη Μαρτίου.

Στη φωτογραφία (από αριστερά προς τα δεξιά): Tony Farmer, επικεφαλής Πωλήσεων/Πτητικής Ανάπτυξης του London Oxford Airport, κ. Μάρκος Καραμαλένγκος, εμπορικός διευθυντής Minoan Air, Andi Pargeter, γενικός διευθυντής London Oxford Airport, Γιώργος Μαυραντωνάκης, πρόεδρος Minoan Air και James Dillon-Godfray, διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης London Oxford Airport.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024