Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠρόγραμμα ενδιάμεσης στάσης στο Ντουμπάι από την Emirates
Αεροπορικές εταιρείες

Πρόγραμμα ενδιάμεσης στάσης στο Ντουμπάι από την Emirates

Το πρόγραμμα ενδιάμεσης στάσης στο Ντουμπάι της Emirates προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα για όσους ταξιδεύουν με την αεροπορικη΄εταιρεία.

Ξεκινώντας από ιδιαίτερα χαμηλή τιμή ανά άτομο/διανυκτέρευση (το πακέτο περιλαμβάνει διαμονή για δύο νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο), η ενδιάμεση στάση στο Ντουμπάι επιτρέπει στους επιβάτες της Emirates να εξερευνήσουν τον προορισμό, που επιπλέον θα φιλοξενήσει την έκθεση World Expo 2020. Το Ντουμπάι είναι ο τόπος που βρίσκεται το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο, το Burj Khalifa, καθώς και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στον κόσμο, το The Dubai Mall, φιλοξενώντας επίσης ανθρώπους από περισσότερες από 200 χώρες. Το Ντουμπάι είναι ο τόπος στον οποίο η Ανατολή συναντά τη Δύση, και η παράδοση δένει αρμονικά με το σύγχρονο σχεδιασμό. Όσοι επιλέξουν να επισκεφτούν το Ντουμπάι μπορούν να βιώσουν ταυτόχρονα τα οφέλη μιας κοσμοπολίτικης πόλης, εμπλουτισμένης με δεκάδες πολιτισμικές επιρροές και την κληρονομιά του αραβικού έθνους.


Το Dubai Marina Yaght Club.

Η πόλη προσφέρει ένα πλήθος αξιοθέατων, δραστηριοτήτων, φεστιβάλ, αγορών και εστιατορίων για κάθε τύπο ταξιδιώτη. Οι επιβάτες που πραγματοποιούν ενδιάμεση στάση στο Ντουμπάι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια σειρά από προνόμια, όπως:

  • Επιλογή ανάμεσα σε 80 ξενοδοχεία, θέρετρα και διαμερίσματα με ένα ευρύ φάσμα από τύπους δωματίων
  • Αφίξεις/αναχωρήσεις καθ’όλο το 24ωρο σε περισσότερα από 60 ξενοδοχεία και διαμερίσματα
  • Πρωινό σε στυλ μπουφέ
  • Υπηρεσία υποδοχής (Meet & Assist) στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι
  • Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο
  • Δωρεάν βίζα για ενδιάμεση στάση μίας νύχτας (η επέκταση αφορά μόνο στους επιβάτες ενδιάμεσης στάσεις οι οποίοι έχουν μέγιστη παραμονή 36 ωρών στο Ντουμπάι)
  • Βίζα για 96 ώρες και για 1 μήνα για διαμονές μεγαλύτερης διάρκειας (ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις
  • Πρόσβαση σε πλήθος εκδρομών και ξεναγήσεων που ως επί το πλείστον παρέχονται από την Arabian Adventures, Εταιρεία Διαχείρισης Προορισμών της Emirates (DMC)
  • Τοπικοί φόροι και χρεώσεις υπηρεσιών.

Η υπηρεσία ενδιάμεσης στάσης στο Ντουμπάι είναι διαθέσιμη είτε κατά την κράτηση του εισιτηρίου, είτε κατά την άφιξη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Επιπλέον χρεώσεις μπορεί να περιλαμβάνονται στα πακέτα που αγοράζονται κατά την άφιξη. Ειδικοί όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για όλα τα πακέτα. Κατά την άφιξή του στο Ντουμπάι, ο επισκέπτης θα πρέπει να απευθυνθεί στο γραφείο ενδιάμεσων στάσεων της Emirates, στο Terminal 3, ή στο γραφείο της Arabian Adventures, στο Terminal 1.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024