Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕπίσκεψη της Ο. Κεφαλογιάννη στο Βερολίνο

Επίσκεψη της Ο. Κεφαλογιάννη στο Βερολίνο

Διήμερη επίσκεψη στο Βερολίνο πραγματοποιεί από σήμερα η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, προκειμένου να έχει συναντήσεις με τους μεγαλύτερους Γερμανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες, εκπροσώπους της TUI και τουριστικούς φορείς. Σκοπός […]

Διήμερη επίσκεψη στο Βερολίνο πραγματοποιεί από σήμερα η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, προκειμένου να έχει συναντήσεις με τους μεγαλύτερους Γερμανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες, εκπροσώπους της TUI και τουριστικούς φορείς. Σκοπός της επίσκεψης η αύξηση του τουριστικού ρεύματος στην Ελλάδα, ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου. Σήμερα το βράδυ η υπουργός Τουρισμού θα παραβρεθεί στην εκδήλωση για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας “Βefore Midnight”, στο πλαίσιο του φεστιβάλ κινηματογράφου που γίνεται στη γερμανική πρωτεύουσα. Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ίθαν Χοκ και η Ζιλί Ντελπί, γυρίστηκε στην Καρδαμύλη, Πύλο και Κορώνη.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024