Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΚοπή πίτας Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Κοπή πίτας Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Επιτυχία είχε η εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, σε συνδυασμό με χοροεσπερίδα για φιλανθρωπικό σκοπό στην αίθουσα Arion Palace στις 27 Ιανουαρίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την […]

Επιτυχία είχε η εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, σε συνδυασμό με χοροεσπερίδα για φιλανθρωπικό σκοπό στην αίθουσα Arion Palace στις 27 Ιανουαρίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Δωδεκανήσου κ.κ. Δ. Γάκης και Μ. Κόνσολας, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ροδου κ. Ευ. Μανδρακός, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Κόκκινος, η αντιδήμαρχος Πρόνοιας κα Άν. Ζωάννου, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων κ. Κων. Κατσίβας και ο νέος πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Κων. Ζωγραφίδης. Εκπρόσωποι φορέων και αρχών, πολλοί ξενοδόχοι, τουριστικοί πράκτορες, διευθυντές ξενοδοχείων, στελέχη, συνεργάτες και φίλοι των διευθυντών ξενοδοχείων Ροδου, στήριξαν την εκδήλωση. Με τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο της Περιφέρειας στο συσσίτιο του Δήμου Ροδου καθώς και στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων “Άγιος Ανδρέας”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024