Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΝέα τουριστικά διαφημιστικά έντυπα του Δήμου Λουτρακίου

Νέα τουριστικά διαφημιστικά έντυπα του Δήμου Λουτρακίου

Ολοκληρώθηκε η παραγωγή των νέων Τουριστικών Διαφημιστικών Εντύπων του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου. Πρόκειται για τα διαφημιστικά έντυπα που προωθούν το Λουτράκι και ολόκληρο […]

Ολοκληρώθηκε η παραγωγή των νέων Τουριστικών Διαφημιστικών Εντύπων του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου. Πρόκειται για τα διαφημιστικά έντυπα που προωθούν το Λουτράκι και ολόκληρο το Δήμο ως τουριστικό προορισμό σε Τουριστικές, Εκθέσεις και B2Β Workshops σε Ελλάδα και Εξωτερικό ενώ παράλληλα τα έντυπα διαμοιράζονται σε ό Τουριστικές Επιχειρήσεις της περιοχής, Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, στο Καζίνο Λουτρακίου, στο Loutraki Thermal Spa, στο Info Kiosk του Ισθμού, σε Tour Operators στην Αθήνα και το Εξωτερικό και σε άλλα επιλεγμένα σημεία και αρχαιολογικούς χώρους στην Αθήνα και την Πελοπόννησο. Για την παραγωγή των εντύπων εργάστηκε πολυάριθμη ομάδα συνεργατών του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου σε διάφορες ειδικότητες (κειμενογράφοι, γραφίστες, μεταφραστές). Την εκτύπωση των εντύπων ανέλαβε η εταιρεία Papergraph ΑΕ. Το έργο είναι μέρος των δράσεων Τουριστικής Προβολής/Παραγωγή Νέων Εργαλείων Επικοινωνίας του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων που έχει αναλάβει ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024