Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στη World Travel Market Virtual

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στη World Travel Market Virtual

Η World Travel Market Virtual αποτέλεσε μια από τις πιο σοβαρές προσπάθειες επικοινωνίας της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς από την έναρξη της πανδημίας. Στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δράσεων προβολής της […]

Η World Travel Market Virtual αποτέλεσε μια από τις πιο σοβαρές προσπάθειες επικοινωνίας της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς από την έναρξη της πανδημίας. Στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δράσεων προβολής της Θεσσαλονίκης και της αναγκαιότητας προσαρμογής όλων στις απαιτήσεις της νέας εποχής, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον ΕΟΤ έδωσε το “παρών”, συμμετέχοντας σε διαδικτυακές επαγγελματικές συναντήσεις. Σε αυτές αναδείχθηκαν τα συγκριτικαά πλεονεκτήματα που διαθέτει η πόλη της Θεσσαλονίκης, και παρουσιάστηκαν όλα τα σημεία ιστορικού, πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος. Στις επαγγελματικές συναντήσεις συμμετείχε εκπρόσωπος του τμήματος Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερα θετικά ήταν τα μηνύματα για τη Θεσσαλονίκη από την ABTA (the Association of British Travel Agents ) καθώς οι ταξιδιωτικοί πράκτορες ψάχνουν για νέους προορισμούς και η Θεσσαλονίκη αποτελεί έναν προορισμό – πρόκληση.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024