Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠαρουσία της Σκιάθου στη World Travel Market Λονδίνου

Παρουσία της Σκιάθου στη World Travel Market Λονδίνου

Σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων με δημοσιογράφους, bloggers και ταξιδιωτικούς πράκτορες που καλύπτουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων πραγματοποίησε η αποστολή του Δήμου Σκιάθου στο Λονδίνο στο πλαίσιο της έκθεσης World Travel […]

Σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων με δημοσιογράφους, bloggers και ταξιδιωτικούς πράκτορες που καλύπτουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων πραγματοποίησε η αποστολή του Δήμου Σκιάθου στο Λονδίνο στο πλαίσιο της έκθεσης World Travel Market. Το εύρος του τουριστικού προϊόντος του νησιού ανέλαβε να παρουσιάσει ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μάκης Κουκουλάκης σε εξειδικευμένους στα επιχειρηματικά ταξίδια, σε οικογενειακές διακοπές, σε τουρισμό δραστηριοτήτων, και σε πολιτιστικό τουρισμό από πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων η Βρετανία, η Ρωσία, η Πολωνία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ελβετία και η Ιταλία. Οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με τον δήμαρχο κ. Θοδωρή Τζούμα και τον αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Διαμαντή Μαθηνό.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024