Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυλλυπητήρια μηνύματα των φορέων του τουρισμού για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

Συλλυπητήρια μηνύματα των φορέων του τουρισμού για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

“Η πρόεδρος κα Άντζελα Γκερέκου, ο γενικός γραμματέας κ Δημήτρης Φραγκάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, με θλίψη αποχαιρετούν τη Φώφη Γεννηματά, που με την παρουσία της […]

“Η πρόεδρος κα Άντζελα Γκερέκου, ο γενικός γραμματέας κ Δημήτρης Φραγκάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, με θλίψη αποχαιρετούν τη Φώφη Γεννηματά, που με την παρουσία της στην πολιτική ζωή της χώρας και τη μάχη που έδωσε για την υγεία της, δίδαξε πολιτικό ήθος και αξιοπρέπεια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της”, αναφέρει ο ΕΟΤ. Από την πλευρά του ο ΣΕΤΕ επισημαίνει: “O ΣΕΤΕ, το ΙΝΣΕΤΕ και η Marketing Greece, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες της. με θάρρος και γενναιότητα την άνιση μάχη με τη σοβαρή της ασθένεια παραμένοντας ως το τέλος στα καθήκοντά της. Δυναμική γυναίκα και μητέρα, πολιτικός με όραμα, άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στη δημόσια ζωή του τόπου. H Φώφη Γεννηματά, θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας για την αξιοπρέπεια, την ακεραιότητα και το ήθος της”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024