Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςTourism LobbyΒρετανία: Έξαρση αναζητήσεων για ελληνικά νησιά

Βρετανία: Έξαρση αναζητήσεων για ελληνικά νησιά

Ο 'νόμος' είναι γνωστός: καοκαιρία στις αγορές της Ευρώπης, σημαίνει κλιμάκωση της επιθυμίας για διακοπές και ήλιο. Έστω και σε επίπεδο αναζητήσεων και απλού ενδιαφέροντος για ενημέρωση. Έχοντας παγώσει από τον βαρύ χειμώνα, οι Βρετανοί τον επιβεβαιώνουν πλήρως!

Η παρατεταμένη κακοκαιρία και τα διαδοχικά κύματα χιονοπτώσεων και πολικού κρύου έχουν στείλει τους Βρετανούς στις μηχανές αναζήτησης και στα τουριστικά γραφεία, να ψάχνουν προορισμούς διακοπών! Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον βρετανικό τύπο, το τελευταίο διάστημα καταγράφεται έξαρση των αναζητήσεων για ηλιόλουστους προορισμούς την τρέχουσα περίοδο αλλά και για την ερχόμενη θερινή περίοδο.

Ποιοι ξεχωρίζουν; Η Τυνησία, τα Κανάρια Νησιά και τα ελληνικά νησιά!

Σύμφωνα με τα ευρήματα, οι αναζητήσεις για Σαντορίνη εμφανίζουν αύξηση 50% αυτό το διάστημα σε σύγκριση με το αντίστοιχο περυσινό, ενώ οι αναζητήσεις για νησιά, όπως η Λευκάδα, η Λέσβος και η Σκιάθος εμφανίζουν αύξηση 40%.

Η Τυνησία κινείται και αυτή σε ένα επίπεδο αύξησης ενδιαφέροντος της τάξης του 40% ενώ τα Κανάρια, ήδη αρκετά δημοφιλή και τη χειμερινή περίοδο είναι γύρω στο 17%.

Για να δούμε…

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023