Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑλλαγή στη Γενική Διεύθυνση του Hyatt Regency Thessaloniki

Αλλαγή στη Γενική Διεύθυνση του Hyatt Regency Thessaloniki

Τη Γενική Διεύθυνση του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki ανέλαβε επισήμως από τον Αύγουστο ο κος Juergen Von Massow διαδεχόμενος τον κο Tim Ανανιάδη ο οποίος αποχώρησε. Ο κος Von Massow […]

Τη Γενική Διεύθυνση του ξενοδοχείου Hyatt<.> Regency Thessaloniki ανέλαβε επισήμως από τον Αύγουστο ο<...> κος Juergen Von Massow διαδεχόμενος τον κο Tim Ανανιάδη ο οποίος αποχώρησε.

Ο κος Von Massow είναι πτυχιούχος Οικονομικών Σπουδών με προϋπηρεσία 16 ετών σε σημαντικότατες μονάδες όλου του κόσμου και δίπλωμα στο Hotel Management.

Από το 1983 ανέρχεται σταδιακά και με επιτυχία τις διάφορες βαθμίδες της διοίκησης, υπηρετώντας διαδοχικά από θέσεις ευθύνης σε ξενοδοχεία της ΗΥΑΤΤ στο Λονδίνο, στις Βρυξέλλες, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στη Γερμανία, στο Μεξικό και στην Ινδονησία.

Από το 1996 κατέχει τον τίτλο του Γενικού Διευθυντή σε μεγάλες και πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες του ομίλου, επιτυγχάνοντας θαυμάσιες αποδόσεις και εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα.

Κατά τη διετία 1996-1998 υπήρξε Γενικός Διευθυντής στο Hyatt Regency Yogyakarta της Ινδονησίας (deluxe city resort 270 δωματίων) και στο Hotel Aryaduta της Τζακάρτα (deluxe city hotel 330 δωματίων), του οποίου το μάνατζμεντ ασκεί η ΗΥΑΤΤ.

Ακολούθησε μία τριετία στο Hyatt Regency Mainz της Γερμανίας (deluxe city hotel 270 δωματίων). Η τελευταία θέση που υπηρέτησε πριν έρθει στην Ελλάδα ήταν στο Hyatt Regency Acapulco (deluxe resort 640 δωματίων).

Για τον κο Von Massow η Ελλάδα είναι μια χώρα που γνώριζε έως τώρα μόνο μέσα από τις ευχάριστες εμπειρίες των διακοπών του. Η πρώτη του όμως ουσιαστική επαφή με τον τόπο και τους ανθρώπους στο διάστημα που βρίσκεται εδώ είναι εξαιρετικά θετική: “Οι Έλληνες είναι πολύ φιλικοί και συνεργάσιμοι και η γλώσσα δεν στέκεται εμπόδιο στην επαφή μου μαζί τους”, δήλωσε από την πρώτη στιγμή. Ο ενθουσιασμός του είναι έκδηλος και όταν αναφέρεται στο Hyatt Regency Thessaloniki: “Είναι εκπληκτικό! Ένα πραγματικό ξενοδοχείο πέντε αστέρων και σίγουρα ένα από τα ωραιότερα της αλυσίδας” δηλώνει.

Οι απόψεις του κου Massow είναι παρόμοιες με αυτές που από την αρχή διατύπωσε και ο κος Ανανιάδης. Συμπυκνώνει σε λίγα λόγια την προσωπική του φιλοσοφία για τη διοίκηση ενός πολυτελούς ξενοδοχείου όπως το Hyatt Regency Thessaloniki: “Οφείλουμε να ικανοποιούμε τρεις ομάδες ανθρώπων: τους ιδιοκτήτες του συγκροτήματος, τους υπαλλήλους μας και προφανώς τους πελάτες που επιλέγουν το ξενοδοχείο. Και οι τρεις αυτές ομάδες έχουν διαφορετικές ανάγκες και προσδοκίες που πρέπει να σεβαστούμε και να ικανοποιήσουμε”. Προσθέτει επίσης και μία ακόμη σημαντική παράμετρο: “Δεν θα πρέπει να αρκεστούμε στα στενά πλαίσια του ρόλου μας όπως αυτός υπαγορεύεται από μία ξενοδοχειακή επιχείρηση, αλλά να έχουμε συνείδηση και της γενικότερης συμβολής της εταιρείας μας. Υπάρχει η παράμερος της κοινωνικής ευθύνης μας απέναντι στην τοπική κοινωνία.”

Όπως αναφέρει η Hyatt στην ανακοίνωσή της οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει είναι μεγάλες. Η Θεσσαλονίκη πρόκειται στο άμεσο μέλλον να φιλοξενήσει σημαντικές διοργανώσεις, έχει χαρακτηριστεί Ολυμπιακή πόλη και διεκδικεί την Παγκόσμια Έκθεση EXPO 2008.

Συγχρόνως το επιχειρηματικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται η εταιρία γίνεται εξαιρετικά ανταγωνιστικό καθώς ο ξενοδοχειακός χάρτης της πόλης εμπλουτίζεται με νέες αξιόλογες μονάδες και αναβαθμίζεται με παρεμβάσεις στις υφιστάμενες.

Για τον κο Massow όταν το πρώτο διάστημα της προσαρμογής και της γνωριμίας περάσει οι προτεραιότητες είναι σαφείς: “Θα πρέπει να συνεχίσουμε με έμμονη να εστιάζουμε στη διατήρηση του υψηλότατου επιπέδου των υπηρεσιών μας, να επιβεβαιώνουμε την εξαιρετική φήμη που το ξενοδοχείο μας έχει αποκτήσει κατά τα χρόνια της λειτουργίας του και βεβαίως να επεκτείνουμε τη διεθνή μας αναγνώριση μέσω ενός έντονου και καλά συντονισμένου σχεδίου προωθητικών ενεργειών.”

Η πορεία του απερχόμενου Tim Ανανιάδη…

Το Νοέμβριο του 1999 ο κος Tim Ανανιάδης, ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki, με τη βεβαιότητα ότι η πολύτιμη και πολυετής εμπειρία του θα έδινε νέα ώθηση στην ήδη ισχυρή παρουσία του ξενοδοχείου στην πόλη.

Είχαν συμπληρωθεί οκτώ μόνο μήνες λειτουργίας και, παρ’ όλο το περιορισμένο χρονικό διάστημα, είχε σαφώς εδραιωθεί η καλή και δυναμική εικόνα της μονάδας και είχε επιτευχθεί σημαντικότατη διείσδυση στην αγορά.

Στα τρία σχεδόν χρόνια της παρουσίας του κου Ανανιάδη στο Hyatt Regency Thessaloniki ο πήχης ανέβηκε ψηλότερα και οι στόχοι έγιναν ακόμη πιο φιλόδοξοι.
Η γνώση, η πείρα και προπαντός η ζεστή προσωπικότητά του ενέπνευσαν όσους εργάζονται στο ξενοδοχείο και έδωσαν νέα διάσταση και στους μακρόπνοους σχεδιασμούς. Η προσωπική του σφραγίδα μπήκε με τρόπο αποφασιστικό σε κάθε τι. Άλλωστε ο ίδιος είχε εξ αρχής διατυπώσει την άποψη ότι “η εικόνα ενός ξενοδοχείου αντανακλά την προσωπικότητα του ατόμου που έχει τη γενική ευθύνη”. Και όπως συνήθιζε με κάθε ευκαιρία να επισημαίνει: “Ένα από τα σημαντικά καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή μιας ξενοδοχειακής μονάδας πολυτελείας είναι να αναπτύσσει αρμονικές σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων και να προωθεί τις καλές δημόσιες σχέσεις του ξενοδοχείου με τους πελάτες, τους συνεργάτες, την τοπική κοινωνία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης”. Ο ίδιος επιβεβαίωσε στην πράξη με τον καλύτερο τρόπο την προσωπική του φιλοσοφία.

Τα χρόνια κύλησαν και ήρθε η στιγμή ο κος Ανανιάδης να αναλάβει νέα, αναβαθμισμένα καθήκοντα του και σημαντικές επαγγελματικές προκλήσεις που τον καλούν στο Mumbai της Ινδίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024