Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑρχίζει το Σεπτέμβριο η ανακαίνιση των Αρίωνα και Ναυσικά στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Αρχίζει το Σεπτέμβριο η ανακαίνιση των Αρίωνα και Ναυσικά στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Διακόπτουν την λειτουργία τους τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα «Αρίων Αστήρ Παλλάς και Ναυσικά Αστήρ Παλλάς» από 1.9.2003, προκειμένου να ξεκινήσει μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα ανακαίνισης των μονάδων αυτών καθώς και αναδιαμόρφωσης των […]

Διακόπτουν την λειτουργία τους τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα «Αρίων Αστήρ Παλλάς και Ναυσικά Αστήρ Παλλάς» από 1.9.2003, προκειμένου<...> να ξεκινήσει μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα ανακαίνισης των μονάδων αυτών καθώς και αναδιαμόρφωσης των χώρων υποδοχής.

Στο πλαίσιο του προγράμματος προβλέπονται και η δημιουργία μεγαλύτερου συνεδριακού κέντρου χωρητικότητας 1.000 ατόμων, κέντρου θαλασσοθεραπείας κ.λπ.

Επίσης, από την διοίκηση της Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ ανακοινώθηκε ότι στις 9 Μαΐου 2003 αποχώρησε από την εταιρία ο διευθύνων σύμβουλος Γεώργιος Παπαγεωργίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας κατά τη συνεδρίαση της 9 Μαΐου εξέλεξε ως διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Ηρακλή Χορταριά, σύμβουλο διοικήσεως της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου τον κ. Χαρίλαο Τζαννετάκη, διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα του Εντεταλμένου Συμβούλου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024