Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήAthens Ikon, νέο boutique ξενοδοχείο με πολυτελείς σουίτες στο κέντρο της Αθήνας
Ξενοδοχεία

Athens Ikon, νέο boutique ξενοδοχείο με πολυτελείς σουίτες στο κέντρο της Αθήνας

Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό διατηρητέο κτίριο, σε απόσταση αναπνοής από τη Μητρόπολη. Οι ευρύχωρες σουίτες του, με μέγεθος από 65 τ.μ. έως 80 τ.μ., μπορούν να φιλοξενήσουν έως 6 άτομα η κάθε μία.

Με πάνω από 4 δεκαετίες παρουσίας στο χώρο του τουρισμού και της εστίασης, οι οικογένειες των ιστορικών εστιατορίων “Αθηναϊκόν” Μητροπόλεως και Θεμιστοκλέους, μεταφέρουν τις αξίες της ποιότητας και φιλοξενίας που χαρακτηρίζουν την πορεία τους, στο νέο ξενοδοχείο με πολυτελείς σουίτες στο κέντρο της Αθήνας Athens Ikon.

Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό διατηρητέο κτίριο, σε απόσταση αναπνοής από τη Μητρόπολη. Οι σουίτες του, με μέγεθος από 65 τ.μ. έως 80 τ.μ., μπορούν να φιλοξενήσουν έως 6 άτομα η κάθε μία. Κάθε σουίτα διαθέτει δύο κρεβατοκάμαρες, δύο μπάνια, καθιστικό με κουζίνα και την πλέον σύγχρονη τεχνολογία στη φιλοξενία. Όλες οι λειτουργίες των σουιτών ελέγχονται από συστήματα αυτοματισμού. Η διακόσμηση κάθε σουίτας χαρακτηρίζεται από εμπνευσμένη αισθητική και minimal πολυτέλεια και εμπλουτίζεται με πρωτότυπα έργα τέχνης του γνωστού ζωγράφου Απόστολου Γιαγιάννου, σχεδιασμένα ειδικά για το Athens Ikon.

Το πρωινό σε μπουφέ, με ζεστές και κρύες επιλογές, σερβίρεται καθημερινά στο μπαρ του ξενοδοχείου ή στην άνεση της σουίτας του πελάτη, ενώ παράλληλα, η υπηρεσία In-room Dining με δημιουργίες που ετοιμάζει ο σεφ του εστιατορίου Αθηναϊκόν, προσφέρει μία “ξεχωριστή εμπειρία πολυτέλειας και γευστικής απόλαυσης”.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου Athens Ikon στην οδό Μητροπόλεως 21, δίπλα στην Πλατεία Συντάγματος, την Πλάκα και την οδό Ερμού, το καθιστά εξαιρετική επιλογή για να ανακαλύψει κανείς την Αθήνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024