Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαCapsuleT 6ος κύκλος – Ταξιδεύοντας με τις startups σε Πελοπόννησο και Ζάκυνθο
Τεχνολογία

CapsuleT 6ος κύκλος – Ταξιδεύοντας με τις startups σε Πελοπόννησο και Ζάκυνθο

Να δουν από κοντά τμήματα ξενοδοχείων και τη λειτουργίας τους ήταν ο σκοπός της επίσκεψης του CapsuleT στη Πελοπόννησο και τη Ζάκυνθο.

Ο επιταχυντής του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator, πραγματοποίησε μέσα στον Οκτώβριο το πρώτο on-site visit για τον 6ο κύκλο επιτάχυνσης σε Πελοπόννησο και Ζάκυνθο, με σκοπό να γνωρίσουν οι ομάδες ξενοδοχεία αλλά και την τουριστική αγορά των δύο αυτών προορισμών.

Σκοπός του προγράμματος επισκέψεων είναι μεταξύ άλλων, να δοθεί στις startups η δυνατότητα να διαπιστώσουν από κοντά πώς λειτουργούν διαφορετικά τμήματα ξενοδοχείων ή τουριστικών επιχειρήσεων που επισκέπτονται, να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το πελατολόγιό τους, το προφίλ τους και την οπτική που έχουν για την τουριστική αγορά της κάθε περιοχής, να παρουσιάσουν στους υπεύθυνους τμημάτων το προϊόν ή την υπηρεσία τους, να λάβουν χρήσιμο feedback για να βελτιωθούν, αλλά και να συζητήσουν για το ενδεχόμενο ενδιαφέρον για κάποια «πιλοτική» συνεργασία.

Στο 3ημερο ταξίδι συμμετείχαν οι ομάδες του 6ου κύκλου του επιταχυντή, 4Power ECO, Asklepieia Health Cluster, Greece no limits, Mystery Pot, Primehost και η Travelr, ενώ συνόδεψαν τον επιταχυντή και οι νικήτριες ομάδες των προηγούμενων κύκλων του, Deliverback, Cellarhopping, kleesto, Unlimited Adrenaline, Campsaround και Hotellisense.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024