Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΔιάκριση του GB Roof Garden του Μεγάλη Βρεταννία από το περιοδικό ‘Wine Spectator’
Ξενοδοχεία

Διάκριση του GB Roof Garden του Μεγάλη Βρεταννία από το περιοδικό ‘Wine Spectator’

Το εστιατόριο 'GB Roof Garden' του Μεγάλη Βρεταννία τιμήθηκε και πάλι με το βραβείο ‘Best of Award of Excellence 2016’.

Το εστιατόριο “GB Roof Garden” για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διακρίνεται από το “Wine Spectator”, ένα από τα δημοφιλέστερα περιοδικά κρασιού και συγκαταλέγεται στους νικητές του Wine Spectator Restaurant Award. Πέρυσι το ελληνικό ξενοδοχείο συμπεριλήφθηκε στη λίστα των επίτιμων διακεκριμένων λαμβάνοντας το “Best of Award of Excellence 2015”. Φέτος, το εστιατόριο “GB Roof Garden” του Μεγάλη Βρεταννία τιμήθηκε και πάλι με το βραβείο “Best of Award of Excellence 2016”, γεγονός που το εδραιώνει ως προορισμό εκείνων που αγαπούν το καλό κρασί, τόσο χάρη στο κελάρι του όσο και στην άριστη ποιότητα του σέρβις που προσφέρει.

Ο Sommelier του εστιατορίου, κ. Ευάγγελος Ψωφίδης, με σημαντικές γνώσεις, διακρίσεις και πάθος για τα κρασιά και τα αποστάγματα, στοχεύει μέσα από την λίστα κρασιών του Ξενοδοχείου, στην απεικόνιση των μεγαλύτερων οινοπαραγωγικών περιοχών του κόσμου. Έτσι, επιλέγει να εντάξει στην βραβευμένη πλέον λίστα, κρασιά που περιγράφουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά των περιοχών αυτών.

Το Wine Spectator είναι ένα lifestyle περιοδικό που από το 1976 επικεντρώνεται στην κουλτούρα του κρασιού. Δημοσιεύει 15 τεύχη το χρόνο και το περιεχόμενο του περιλαμβάνει νέα, άρθρα, καθώς και πολλά σχόλια και αξιολογήσεις γύρω από τα κρασιά. Έχει ανακηρυχθεί από το ‘Luxury Institute’ ως το πρώτο περιoδικό ανάμεσα σε πολλαπλές εκδόσεις που απευθύνονται σε επιχειρηματίες και καταναλωτές. Σκοπός του είναι να αναγνωρίσει τα εστιατόρια παγκοσμίως που παρέχουν ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών, με επιλογές κατάλληλες της κουζίνας που αντιπροσωπεύουν και με μεγάλη ποικιλία ώστε να ικανοποιούν τους λάτρεις του κρασιού.

Το εστιατόριο “GB Roof Garden” ακολουθεί την φιλοσοφία ‘food pairing wine’ υποστηρίζοντας ότι η απόλυτη εμπειρία γεύσεων επιτυγχάνεται με μεσογειακά πιάτα που παντρεύονται αρμονικά με ποιοτικά κρασιά.

Τα εστιατόρια “GB Roof Garden” του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και το “Tudor Hall” του King George αποτελούν τα μοναδικά εστιατόρια στην Αθήνα που περιλήφθηκαν στη λίστα του περιοδικού ‘Wine Spectator’ ανάμεσα στα εστιατόρια με την καλύτερη λίστα κρασιών σε όλο τον κόσμο.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, του οποίου τη λειτουργική διεύθυνση έχει η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ ΑΕ, συμφερόντων του Ομίλου Λασκαρίδη.

12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024