Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕπεκτείνεται στον Περσικό Κόλπο η αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων Taj

Επεκτείνεται στον Περσικό Κόλπο η αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων Taj

Στα μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσει να λειτουργεί το νέο ξενοδοχείο της ινδικής αλυσίδας Taj, το Taj Palace Hotel Dubai, στην Riqqa Al Buteen, κοντά στην Deira. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει […]

Στα μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσει να λειτουργεί το νέο ξενοδοχείο της ινδικής αλυσίδας Taj<.>, το Taj Palace Hotel Dubai<...>, στην Riqqa Al Buteen, κοντά στην Deira. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει στους επισκέπτες του, εκτός από την ηρεμία που αποζητούν, αλλά και την έντονη ζωή μιας κοσμοπολίτικης πόλης. Για πρώτη φορά η αλυσίδα των υπερπολυτελών ξενοδοχείων Taj λειτουργεί ξενοδοχείο εκτός των Ινδιών.

Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Taj Palace Hotel Dubai, κ. Michael Van Der Bruggen, to Taj Palace θα είναι το μόνο ξενοδοχείο στο Ντουμπάι με τα μεγαλύτερα δωμάτια, γεγονός που θα τραβήξει κυρίως κόσμο από τις περιοχές του Κόλπου, αφού συνήθως αυτοί οι πελάτες ταξιδεύουν με όλα τα μέλη της 'μεγάλης' οικογένειάς τους. Κάτι που μάλλον θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφαση των οικογενειών να κάνουν τις διακοπές τους στο ξενοδοχείο, είναι η απαγόρευση του αλκοόλ μέσα στους χώρους του ξενοδοχείου.

Το Taj Palace Hotel Dubai αποτελείται από 159 δωμάτια και 90 διαμερίσματα, προσφέρει τα είδη πολυτελείας στα οποία είναι ήδη συνηθισμένοι οι Άραβες πελάτες, όπως τηλεόραση με πολύ μεγάλη οθόνη και υπερμοντέρνες και εξελιγμένες ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις. Στον έκτο όροφο του ξενοδοχείου, υπάρχει η αίθουσα 'Khaymah', με οθόνη μεγάλων δυνατοτήτων για προβολές, ακουστικό σύστημα θεατρικών προδιαγραφών και προβολέα LCD. Στην ίδια αίθουσα θα υπάρχουν τέσσερις κάμερες για πανοραμικές βιντεοσκοπήσεις που θα είναι κυρίως για εκδηλώσεις, γάμους κ.ά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024