Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ limehome επεκτείνεται σε Ελλάδα, Ιταλία και Ελβετία
Βραχυχρόνια μίσθωση

Η limehome επεκτείνεται σε Ελλάδα, Ιταλία και Ελβετία

limehome

Η είσοδος στην αγορά στις μεγάλες πόλεις των χωρών θα ακολουθηθεί στο μέλλον από τοποθεσίες σε περιφερειακά κέντρα και μικρότερους στρατηγικούς επιχειρηματικούς προορισμούς και προορισμούς αναψυχής.

Η limehome, πάροχος πλήρως ψηφιοποιημένων διαμερισμάτων στην Ευρώπη, επεκτείνεται τώρα σε τρεις νέες χώρες: Ιταλία, Ελλάδα και Ελβετία.

Η εταιρεία συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία προσθέτοντας τη Ρώμη, το Μιλάνο, το Σαλέρνο, το Maiori, την Αθήνα, τον Πειραιά και τη Ζυρίχη. Πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία της, η εταιρεία με έδρα το Μόναχο είναι παρούσα σε δέκα ευρωπαϊκές αγορές με περισσότερα από 5.000 διαμερίσματα.

Η Ρώμη και η Αθήνα είναι από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη, ενώ το Μιλάνο, ο Πειραιάς και η Ζυρίχη είναι σημαντικοί εθνικοί οικονομικοί κόμβοι. Η ακτή του Αμάλφι είναι ήδη αγαπημένη τόσο σε διεθνείς όσο και σε ντόπιους επισκέπτες. Η limehome επεκτείνει έτσι περαιτέρω την ισχυρή της θέση στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ευρώπης.

Η limehome στοχεύει σε παρουσία σε όλη την Ευρώπη

“Ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι να προσφέρουμε την εξαιρετική εμπειρία των επισκεπτών μας σε όλη την Ευρώπη. Η Ιταλία και η Ελλάδα αποτελούν ‘αειθαλείς’ προορισμοί τουρισμού αναψυχής και σημαντικό μέρος της στρατηγικής επέκτασής μας στην Ευρώπη. Ως ένα από τα κορυφαία οικονομικά κέντρα στην Ευρώπη, η Ζυρίχη είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τοποθεσία της επιχείρησης για τους επαγγελματίες επισκέπτες μας”, λέει ο διευθύνων σύμβουλος της limehome, δρ. Josef Vollmayr. “Η Ελλάδα έχει δει μια ισχυρή εισροή διεθνών επιχειρήσεων και έχει μεγάλες δυνατότητες κάλυψης της διαφοράς όσον αφορά στην οικονομία της. Βλέπουμε μεγάλες ευκαιρίες για το επιχειρηματικό μας μοντέλο και στις δύο αγορές και στοχεύουμε να επεκτείνουμε γρήγορα την προσφορά μας και στις δύο χώρες”.

Ο Ricky Bichel, επικεφαλής Διεθνούς Επέκτασης στη limehome, προσθέτει: “Για να γίνουμε ο κορυφαίος πάροχος διαμερισμάτων στην Ευρώπη, η είσοδος σε τρεις αγορές είναι ένα μεγάλο βήμα στη στρατηγική επέκτασής μας. Όταν εξετάζουμε νέες αγορές, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις μακροπρόθεσμες προοπτικές. Αυτό σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρουν μόνο μεμονωμένα έργα. Αντίθετα, αναζητούμε εταίρους με τους οποίους μπορούμε να πετύχουμε μακροπρόθεσμα. Και όχι μόνο οι πρωτεύουσες είναι ενδιαφέρουσες για εμάς. Καθώς το limehome είναι επίσης κερδοφόρο σε μικρότερες πόλεις , θέλουμε να είμαστε παρόντες σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη. Βρισκόμαστε ήδη σε πολλά υποσχόμενες συνομιλίες με εταίρους στην Ελβετία, για παράδειγμα. Αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες για εξυπηρετούμενα διαμερίσματα: αυτήν τη στιγμή αναζητούμε νέα έργα σε περισσότερες από 500 τοποθεσίες σε όλη Ευρώπη”.

Τέσσερις νέες τοποθεσίες στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, η limehome έχει υπογράψει μισθώσεις για τέσσερις τοποθεσίες. Στην Αθήνα, ο πάροχος διαμερισμάτων επέλεξε ένα ακίνητο στα Εξάρχεια, περιοχή γνωστή για τη νυχτερινή ζωή και τις πολιτιστικές της δραστηριότητες. Στον Πειραιά η limehome θα είναι παρούσα σε τρεις τοποθεσίες.

Στη Ρώμη, το limehome ανοίγει μια τοποθεσία στη φοιτητική συνοικία San Lorenzo κοντά στο Πανεπιστήμιο La Sapienza και τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Termini της Ρώμης, γνωστό για τη μποέμ ατμόσφαιρά του. Στο Μιλάνο, η πρώτη τοποθεσία του limehome θα είναι στην Porta Nuova. Γνωστή για το “Bosco Verticale” (κάθετο δάσος), η γειτονιά θεωρείται πρότυπο για καινοτόμο αστική ανάπτυξη και είναι μια δημοφιλής τοποθεσία για εταιρείες τεχνολογίας.

Η limehome επεκτείνει επίσης τις premium υπηρεσίες της στο Σαλέρνο και την Ακτή Αμάλφι. Το ακίνητο στο Σαλέρνο, ένα πρώην ξενοδοχείο με άμεση πρόσβαση στη θάλασσα, θα αποκατασταθεί στον αρχικό του σκοπό φιλοξενίας. Άλλο ένα θα είναι διαθέσιμο στο Maiori, όπου βρίσκεται και η μεγαλύτερη παραλία στην ακτή Αμάλφι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024