Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο ξενοδοχείο 1.500 κλινών στη Ρόδο

Νέο ξενοδοχείο 1.500 κλινών στη Ρόδο

Την κατασκευή του νέου ξενοδοχείου Lindos Princess ξεκίνησε τον Μάιο η “Ιωάννης Χατζηλαζάρου Α.Ε.” στη θέση Πεύκους του Δήμου Λινδίων στo νησί της Ρόδου, σε ιδιόκτητη έκταση 103 στρεμμάτων η […]

Την κατασκευή του νέου ξενοδοχείου Lindos Princess<.> ξεκίνησε τον Μάιο η "Ιωάννης Χατζηλαζάρου Α.Ε." στη θέση<...> Πεύκους του Δήμου Λινδίων στo νησί της Ρόδου, σε ιδιόκτητη έκταση 103 στρεμμάτων η οποία καταλήγει σε παραλία πλάτους 350 μέτρων.

Το νέο ξενοδοχείο, θα λειτουργήσει τον Μάιο του 2002, θα ανήκει στην Α' κατηγορία και θα έχει δυναμικότητα 1.150 κλινών στην πρώτη φάση του έργου και 1.500 κλινών στη δεύτερη φάση.

Η νέα επένδυση του κ. Γιάννη Χατζηλαζάρου αποτελεί επέκταση της δραστηριότητας του στην τουριστική βιομηχανία της Ρόδου, η οποία ξεκίνησε το 1993 με την κατασκευή του Rodos Princess και συνεχίστηκε με την αγορά, επέκταση & αναβάθμιση του Princess Sun το 1998. Με την λειτουργία του νέου ξενοδοχείου, το σύνολο των κλινών του ομίλου θα ανέρχεται σε 2.400 κλίνες.

Το κόστος επένδυσης στην α' φάση του έργου είναι της τάξης των 7 δισ. και το ξενοδοχείο θα διαθέτει 384 δωμάτια σε 7 ανεξάρτητα και σε ένα κεντρικό κτίριο με κοινόχρηστους χώρους, ενώ θα δημιουργήσει 180 – 200 νέες θέσεις εργασίας. Στη β' φάση θα ανεγερθούν 196 επιπλέον δωμάτια.

Το Lindos Princess θα διαθέτει τρία εστιατόρια εκ των οποίων το ένα θα αποτελείται από τρία επιμέρους θεματικά, τρία bars, δύο μεγάλες εξωτερικές πισίνες, δύο παιδικές, μία εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, snack bar στην παραλία, γήπεδα τένις, μπάσκετ, μίνι ποδοσφαίρου, beach volley και ειδικές υποδομές για παιδιά.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηλαζάρου "Οι εταιρίες μας ήταν από τις πρώτες που πίστεψαν στην τουριστική ανάπτυξη της νότιας Ρόδου, παρότι αυτό αποτελούσε ένα μεγάλο επιχειρηματικό ρίσκο, αφού οι τότε συνθήκες ήταν ιδιαίτερα αποτρεπτικές. Σήμερα, αποδεικνύεται ότι έχουμε πετύχει τους αρχικούς μας στόχους, κρίνοντας τόσο από το ποσοστό των επαναλαμβανόμενων πελατών, όσο και από τον βαθμό ικανοποίησης του συνόλου των πελατών μας, αλλά και από την δυναμική των εταιρειών μας να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους. Τρεις ενδείξεις που επιβεβαιώνουν ότι η νότια Ρόδος κατάφερε να τοποθετηθεί στο μυαλό του επισκέπτη σαν η ιδανική επιλογή όσων αναζητούν ξεκούραστες και ήρεμες διακοπές.- Και στο νέο ξενοδοχείο, όπως στα υπόλοιπα του ομίλου, η φιλοσοφία μας θα εστιάζεται στην ποιότητα, με στόχο να προσφέρουμε πάντα υπηρεσίες και προϊόν πάνω από τις προσδοκίες των πελατών μας, δείκτες που μετράμε συστηματικά και ποσοτικά ανά δεκαπενθήμερο και φυσικά να έχουμε υψηλά ποσοστά επαναλαμβανόμενων πελατών".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024