Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήO πρόεδρος και ιδρυτής της HotelBrain ανακηρύσσεται 'Τop Job Creator' από την Endeavor Greece
Ξενοδοχία

O πρόεδρος και ιδρυτής της HotelBrain ανακηρύσσεται 'Τop Job Creator' από την Endeavor Greece

Για τις περισσότερες από 3.500 θέσεις εργασίας, οι οποίες δημιουργήθηκαν από τα 130 ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η εταιρεία, η HotelBrain ανακηρύχθηκε στην χθεσινή εκδήλωση ως 'Top Job Creator'- μέλος της Endeavor για τη χρονιά που πέρασε.

Για τη δημιουργία των περισσότερων θέσεων εργασίας μέσα στο 2015, βραβεύτηκε από τον πρόεδρο ΔΣ της Endeavor Greece, κ. Μιχάλη Χανδρή, ο πρόεδρος και ιδρυτής της ΗotelBrain, κ. Πάνος Παλαιολόγος, κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Συνάντησης της Endeavor Greece, στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Για τις περισσότερες από 3.500 θέσεις εργασίας, οι οποίες δημιουργήθηκαν από τα 130 ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η εταιρεία, η HotelBrain ανακηρύχθηκε στην χθεσινή εκδήλωση ως “Top Job Creator”- μέλος της Endeavor για τη χρονιά που πέρασε.

“Σε αυτά τα δύσκολα χρόνια που διανύουμε, ο τουρισμός έχει αποδείξει ότι είναι  από τους ελάχιστους υγιείς τομείς της οικονομίας μας, ο οποίος δημιουργεί ταυτόχρονα σημαντικά έσοδα και θέσεις εργασίας”, δήλωσε αμέσως μετά τη βράβευσή του ο κ. Παλαιολόγος -και συνέχισε: “Η σημερινή διάκριση είνσι πολύ σημαντική για εμάς και απολύτως σύμφωνη με το όραμα της Endeavor, το οποίο παρουσίασε στην έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος ΔΣ της Endeavor Greece, Μιχάλης Χανδρής, τη στήριξη, δηληδή, της επιχειρηματικότητας ως μοχλό δημιουργίας θέσεων εργασίας και ανάπτυξης στην Ελλάδα”.

Η Endeavor Greece, είναι διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός στήριξης της επιχειρηματικότητας. Η HotelBrain είναι επιλεγμένο μέλος της Endeavor Greece από το 2013.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024