Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΠαρουσίαση ειδικής έκδοσης του Greece Destination Guide στο Παρίσι
Στο σχετικό δείπνο παρευρέθησαν σημαντικές προσωπικότητες της Γαλλίας

Παρουσίαση ειδικής έκδοσης του Greece Destination Guide στο Παρίσι

Ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία επιμελήθηκε μια ειδική γαστρονομική βραδιά στο Παρίσι, για την κυκλοφορία ενός νέου οδηγού για την Ελλάδα.

Η Luxury Collection Hotels & Resorts, μέλος της Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc., παρουσίασε στο Παρίσι την ειδική έκδοση του ‘Greece Destination Guide’, το οποίο αποτελεί μέρος μιας καλοφτιαγμένης και εντυπωσιακής σειράς βιβλίων που εκδίδονται από την Assouline. Για να γιορτάσει αυτό το σημαντικό γεγονός οργάνωσε μια μοναδική γαστρονομική βραδιά υπό την επιμέλεια του Σωτήρη Ευαγγέλου, Executive Chef του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Η πολυετής εμπειρία και το φυσικό ταλέντο του chef, καθώς και η βαθιά γνώση της ελληνικής κουζίνας, συντέλεσαν στη δημιουργία ενός εκπληκτικού συνδυασμού γεύσεων που ταξίδεψαν τους επίτιμους καλεσμένους στην Ελλάδα, έστω και για μια βραδιά. Στο δείπνο παρευρέθησαν σημαντικές προσωπικότητες της Γαλλίας, ενώ το γεγονός στέφθηκε από επιτυχία, καθώς όλοι στο τέλος της βραδιάς έμειναν παραπάνω από ενθουσιασμένοι από τα παραδοσιακά ελληνικά πιάτα του σεφ.

Το βιβλίο είναι το “διαβατήριο” για τα εντυπωσιακά ξενοδοχεία της αλυσίδας Luxury Collection. Τα επτά φημισμένα ξενοδοχεία και resort της Ελλάδας, κατατάσσουν τη χώρα τρίτη αγορά παγκοσμίως της Luxury Collection, μετά από τις ΗΠΑ και την Ινδία. Η κυκλοφορία του Greece Destination Guide αποδεικνύει την αφοσίωση της Starwood στην περιοχή, την οποία θεωρεί διαχρονικό και πολύτιμο προορισμό για τους παγκόσμιους ταξιδιώτες. Μια τέτοια παγκόσμια ταξιδιώτης, με βασιλική καταγωγή από το Χόλιγουντ και ελληνική κληρονομιά, είναι η Zoe Cassavetes, που θα συμμετάσχει ως έκτακτη συνεργάτιδα του οδηγού.  

“Νομίζω ότι είναι πολύ ρομαντικό να ζεις στο παρόν και να μπορείς παράλληλα να νιώθεις και να βλέπεις το μακρινό παρελθόν“, δήλωσε η Zoe Cassavetes. “Από αυτήν την άποψη η Ελλάδα είναι μοναδική”.

“Η Ελλάδα παραμένει ένας από τους πιο μαγευτικούς προορισμούς στον κόσμο, και είμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να μοιραστούμε αυτόν τον οδηγό με τους επισκέπτες μας οι οποίοι, όπως γνωρίζουμε, δε χορταίνουν ποτέ τα ταξίδια, τις εξερευνήσεις και τις ανακαλύψεις”, δήλωσε ο Paul James, Global Brand Leader, των St. Regis και The Luxury Collection Hotels & Resorts. “Το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι η τρίτη μεγαλύτερη αγορά μας παγκοσμίως αποτελεί σαφή ένδειξη ότι ο πλούσιος πολιτισμός, η ιδιαίτερη κληρονομιά και οι γηγενείς θησαυροί της χώρας την καθιστούν απόλυτο προορισμό για τους πιο οξυδερκείς ταξιδιώτες”.

Στη φωτογραφία, ο Σωτήρης Ευαγγέλου, Executive Chef του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024