Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΣτη Δυτική Μεσσηνία ένα 4στερο ξενοδοχείο ταξιδεύει τους πελάτες του σε όλο τον κόσμο
Γαστρονομία

Στη Δυτική Μεσσηνία ένα 4στερο ξενοδοχείο ταξιδεύει τους πελάτες του σε όλο τον κόσμο

Με το κρασί και τη γαστρονομία το Apollo Resort Art Hotel, στη Δυτική Μεσσηνία, ταξιδεύει τους πελάτες του σε όλο τον κόσμο.

Το 4στερο Apollo Resort Art Hotel στην Κυπαρισσία, στη Δυτική Μεσσηνία, εγκαινιάζει την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022, στις 21:00, το νέο roof-garden Athenolia Wine Bar & Restaurant.

Με μία εκτεταμένη λίστα κρασιών με περισσότερες από 90 ετικέτες από όλο τον κόσμο, το μότο του Athenolia είναι “Ταξιδέψτε σε όλον τον κόσμο μέσα από τα κρασιά μας!” Στο χώρο λειτουργεί και εστιατόριο με κατά βάση μεσογειακή κουζίνα. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή επένδυση για τα δεδομένα της περιοχής αφού σε ακτίνα 60 km και πλέον δεν συναντάται κάτι παρόμοιο.

Athenolia Wine Bar & Restaurant

Η ιδιοκτήτριά κα Γεωργία Χριστοδούλου παρέλαβε το εν λόγω ξενοδοχείο από τους γονείς της το 2006 στην κατηγορία των 2 αστέρων και σταδιακά το αναβάθμισε σε 3 αστέρων και τα τελευταία χρόνια λειτουργεί ως 4 αστέρων ξενοδοχείο.

Το όνομα του υψηλής αισθητικής roof-garden «Αθηνόλια», προέρχεται από την δεύτερη αρχαιότερη ποικιλία ελιάς στον κόσμο και ιερό δέντρο της θεάς Αθηνάς, ο ναός της οποίας εντοπίζεται στη θέση της σημερινής Αγίας Τριάδας στην Κυπαρισσία. Παρτέρια κατάφυτα από αθηνόλιες και με δάπεδο ζωγραφισμένο με τη γραμμική Β (βασισμένο στις σημαιολογίες του καρπού της ελιάς, του λαδιού και του δέντρου της ελιάς), θέα 360 μοιρών όπου μπορεί κανείς να απολαύσει την απέραντη θέα των ελαιώνων στην γύρω περιοχή, της πόλης αλλά κυρίως την μαγευτική δύση του ηλίου είναι μερικά απο τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα.

Athenolia Wine Bar & Restaurant

Αλλά και το όνομα του ξενοδοχείου Απόλλων προέρχεται από το ναό του Απόλλωνα, απομεινάρια του οποίου υπάρχουν πολύ κοντά στο εν λόγω ξενοδοχείο στην περιοχή Μούσγα Κυπαρισσίας κοντά στο Σιδηροδρομικό σταθμό Κυπαρισσίας.
Με άλλα λογία η παράδοση του τόπου και η αγάπη στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό (Λατρεία των δυο Θεών) τιμάται ιδιαιτέρως στο ξενοδοχείο Apollo Resort Art.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει πρωτοπορήσει στο παρελθόν και στη δημιουργία του πρώτου escape room σε ξενοδοχείο στον κόσμο ενώ στις εγκαταστάσεις της παρέχει και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκίνητων. Επιπρόσθετα φέτος αναμένεται να βραβευτεί και με την πιστοποίηση Green Key αφού πληροί όλα τα κριτήρια περιβαλλοντικής διαχείρισης, όπως έχουν οριστεί από τον FEE.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024