Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυμμετοχή του Skiathos Palace Hotel στο 1o Business Travel Professional Forum
Ξενοδοχεία

Συμμετοχή του Skiathos Palace Hotel στο 1o Business Travel Professional Forum

Το μοναδικό ξενοδοχείο που συμμετείχε από τη Σκιάθο και τις Βόρειες Σποράδες γενικότερα στο 1ο Business Travel Professionals Forum από τη SWOT, στην Αθήνα ήταν το Skiathos Palace Hotel.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Business Travel Professionals Forum από τη SWOT, στην Αθήνα στις 6 και 7 Φεβρουαρίου και αφορούσε ξενοδοχεία (εκτός Αττικής) από όλη την περιφέρεια της Ελλάδας.

Σε αυτό συμμετείχαν 17 από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές εταιρείες της χώρας, ενώ έγιναν παρουσιάσεις 25 ξενοδοχείων και των υπηρεσιών τους. Από τη Σκιάθο και τις Βόρειες Σποράδες γενικότερα, το μοναδικό ξενοδοχείο που συμμετείχε ήταν το Skiathos Palace Hotel, με εκπρόσωπο τον διευθυντή πωλήσεων του ξενοδοχείου κ. Νικόλαο Πρέκα.

Την πρώτη ημέρα οι εκπρόσωποι των ξενοδοχείων είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν 41 εμπορικές επιχειρήσεις, με σημαντική δράση στον επαγγελματικό τουρισμό και τη διοργάνωση συνεδρίων σε όλη τη χώρα. Τη δεύτερη ημέρα σειρά είχαν τα 34 μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της Αθήνας, όπου και εκπροσωπήθηκαν από 52 κορυφαία στελέχη τους.

Το σύνολο των συναντήσεων ξεπέρασε τις 600, ενώ τα ενδεχόμενα συνεργασιών βάσει αναφορών των επαγγελματιών επισκεπτών, κινήθηκαν επίσης σε υψηλά επίπεδα.

Τις εργασίες του forum χαιρέτησε ο νέος γενικός διευθυντής του ΣΕΤΕ κ. Αλέξανδρος Λαμνίδης, ο οποίος και εξήρε την αρτιότητα της διοργάνωσης και τη δυναμική των επαφών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του διημέρου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024