Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣυνεργασία Lamway – Archipelagos Resort Hotel 5*
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Αγία Ειρήνη Πάρου

Συνεργασία Lamway – Archipelagos Resort Hotel 5*

Το 5* Archipelagos Resort Hotel εντάσεται στην εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Lamway Hotel Management Group. Το 5* Archipelagos Resort Hotel, ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία στην Πάρο, είναι χτισμένο στην ειδυλλιακή […]

Το 5* Archipelagos Resort Hotel εντάσεται στην εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Lamway Hotel Management Group. Το<...> 5* Archipelagos Resort Hotel, ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία στην Πάρο, είναι χτισμένο στην ειδυλλιακή περιοχή της Αγίας Ειρήνης. Ο συνδυασμός της μινιμαλιστικής απλότητας της Κυκλαδικής αρχιτεκτονικής με τις σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες κάνει το 5* Archipelagos Resort Hotel ξεχωριστό.

Η μοναδική του θέση, τα 30 ευρύχωρα δωμάτια και σουϊτες με τις βεράντες τους που ατενίζουν τη θάλασσα, οι κήποι του, η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, το φιλικό περιβάλλον και το πάντα πρόθυμο προσωπικό, αποτελούν ένα συνδυασμό που κάνει το ξενοδοχείο ιδανικό τόπο για όσους ξέρουν να εκτιμούν τη διακριτική πολυτέλεια.

Είναι ένα από τα ξενοδοχεία στη Πάρο που θα αγαπήσουν όλοι όσοι ονειρεύονται διακοπές σε ήρεμο περιβάλλον χαλάρωσης, αλλά και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη ζωντάνια, τη νυχτερινή ζωή και στα θαλάσσια σπορ του νησιού. Η ρομαντική ατμόσφαιρα του χώρου, σε συνδυασμό με τις δικές μας προσφορές και προτάσεις για γάμους, ταξίδι του μέλιτος, εορταστικές και άλλες εκδηλώσεις, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για αλησμόνητες στιγμές.

12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024