Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΤα κανάλια της Nova στα δωμάτια του Sani Resort
Εξοπλισμός ξενοδοχείων

Τα κανάλια της Nova στα δωμάτια του Sani Resort

Διακοπές στην Χαλκιδική με ένα πλήρες μπουκέτο καναλιών από τη Nova.

Η Forthnet ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Sani Resort, ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα τουριστικά θέρετρα της Ελλάδας, που απλώνεται σε μια έκταση 4.500 στρεμμάτων στη Χαλκιδική, με θέα στον Όλυμπο και το Αιγαίο. To Sani Resort αποτελείται από τεσσερα ξενοδοχεία και προσφέρει ένα εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται πλέον και η εμπειρία θέασης της Nova.

Με τo πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο των 7 καναλιών Novasports, η αγωνιστική δράση θα μεταφέρεται και στις διακοπές με αγώνες των Super League, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Euroleague Basketball, Basket League, Volley League, καθώς επίσης και με μια πληθώρα αθλημάτων, όπως τένις, ποδηλασία, μηχανοκίνητα, στίβο και γκολφ.

Τα δωμάτια του Sani Resort αποκτούν επίσης τη μαγεία της μεγάλης οθόνης, με τις αποκλειστικές προβολές των πιο πρόσφατων blockbuster παραγωγών και των καλύτερων ξένων σειρών από τα 4 κανάλια Novacinema. Τα παιδιά διασκεδάζουν με τα γνωστά κανάλια Disney XD και Disney Channel, ενώ όλη η οικογένεια μπορεί να απολαμβάνει συναρπαστικά ντοκιμαντέρ από τα κανάλια Discovery Channel, History και Travel Channel, αλλά και να έχει συνεχή ενημέρωση από τα μεγαλύτερα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024