Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο βραβείο “Χρυσή Επιλογή” απονεμήθηκε στο ξενοδοχείο Louis Kerkyra Golf

Το βραβείο “Χρυσή Επιλογή” απονεμήθηκε στο ξενοδοχείο Louis Kerkyra Golf

Μετά το ξενοδοχείο Louis Corcyra Beach στην Κέρκυρα, άλλο ένα ξενοδοχείο της Louis Hotels στο νησί των Φαιάκων, το Louis Kerkyra Golf, τιμήθηκε με το βραβείο “Χρυσή Επιλογή” του βρετανικού […]

Μετά το ξενοδοχείο Louis<.> Corcyra Beach στην Κέρκυρα, άλλο ένα ξενοδοχείο της Louis Hotels στο νησί των Φαιάκων, το<...> Louis Kerkyra Golf, τιμήθηκε με το βραβείο “Χρυσή Επιλογή” του βρετανικού τουριστικού οργανισμού, First Choice. Σύμφωνα με τη First Choice, η “Χρυσή Επιλογή” απονέμεται στο Louis Kerkyra Golf “για τη συνεχή παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, όπως αυτές έχουν αξιολογηθεί από τους πελάτες της First Choice”.

Η βράβευση στηρίχθηκε στην αξιολόγηση και τα σχόλια των πελατών της First Choice, που αφορούσαν τη συνολική εικόνα που αποκόμισαν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ξενοδοχείο. Στην αξιολόγηση συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, η καθαριότητα, η ποιότητα και η ποικιλία των φαγητών, η προσωπική εξυπηρέτηση στο εστιατόριο, αλλά και το συνολικό επίπεδο ικανοποίησης από τη διαμονή.

Σχολιάζοντας την βράβευση του Louis Kerkyra Golf, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Hotels, Ιάσωνας Περδίος, τόνισε: “Οι συνεχείς βραβεύσεις των ξενοδοχειακών μονάδων του Ομίλου, δημιουργούν επιπρόσθετες υποχρεώσεις και ευθύνες σε όλους μας, για συνέχιση και αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών και των διευκολύνσεων που παρέχουμε στους πελάτες μας. Είναι μια ηθική επιβράβευση για τις προσπάθειες που καταβάλλουμε και μας δίνουν δύναμη και κουράγιο για περαιτέρω βελτίωση”.

Να σημειωθεί, ότι κατά τη χειμερινή περίοδο 2001/2002 έγινε πλήρης αναβάθμιση και αναμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων, των μπαρ, του χώρου υποδοχής κλπ, ενώ είχε προηγηθεί η ανακαίνιση των 240 πολυτελών δωματίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024