Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒραβεύσεις του ξενοδοχείου Proteas Blu Resort από την TUI
Διάκριση ξενοδοχείου

Βραβεύσεις του ξενοδοχείου Proteas Blu Resort από την TUI

Το ξενοδοχείο Proteas Blu Resort στη Σάμο κατέκτησε το Golden Award (TUI UK) και το Silver Award (TUI NORDIC).

Το ξενοδοχείο Proteas Blu Resort στη Σάμο απέσπασε δύο βραβεία, το Gold Medal Award Accommodation Winner από την TUI UK, και το Silver Blue Award του αντίστοιχου τουριστικού οργανισμού στις σκανδιναβικές χώρες, TUI Nordic.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στα νοτιοανατολικά του νησιού, συνδυάζοντας την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική με μοντέρνα στοιχεία, διαθέτει 92 δωμάτια, συνεδριακούς χώρους, εστιατόρια, ατμοσφαιρικά μπαρ, το Adam & Eve Spa, άνετο VIP lounge και πολλές πρόσθετες υπηρεσίες.

“Τo ξενοδοχείο μας έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να επενδύσει στις υψηλές υπηρεσίες και στις παροχές ώστε να συμβαδίζουν με τις ανάγκες και προτιμήσεις τον πελατών. Με τον τρόπο αυτό επιθυμούμε να συντελέσουμε στην αναβάθμιση της εικόνας του νησιού και να προσελκύσουμε ποιοτικό τουρισμό”, αναφέρει ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείο, κ. Τάσος Μ. Ξετρίχης.

“Σε μια εποχή όπου όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια έχουμε θέσει υψηλούς στόχους για τους οποίους αγωνιζόμαστε στηρίζοντας ταυτόχρονα την τοπική οικονομία. Προτιμούμε τοπικούς προμηθευτές και απασχολούμε μόνιμους κατοίκους του νησιού ενώ ταυτόχρονα προωθούμε τα παραδοσιακά ντόπια και ελληνικά προϊόντα.

Τον προηγούμενο χειμώνα βρεθήκαμε σε πολλές τουριστικές εκθέσεις στη Ευρώπη, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρουσία μας στην έκθεση “Grekland Panorama” στη Στοκχόλμη. Το όραμά μας είναι η δημιουργία μιας ξενοδοχειακής μονάδας – πρότυπο με υπηρεσίες πρωτότυπες και ποιοτικές και κάθε χρόνο πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση του. Η αναγνώριση της προσπάθειάς μας ήρθε μέσα από δύο σπουδαία βραβεία που απέσπασε το ξενοδοχείο μας,το Gold Medal Award Accommodation Winner, το οποίο μας απένειμε ένας από τους σημαντικότερους οργανισμούς τουρισμού της Αγγλίας η TUI UK, αλλα και το Silver Blue Award του αντίστοιχου στις σκανδιναβικές χώρες, TUI Nordic”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024