Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Booking.com πρόσθεσε το εκατομμυριοστό κατάλυμά της στο Nantucket της Μασαχουσέτης
Online booking

Η Booking.com πρόσθεσε το εκατομμυριοστό κατάλυμά της στο Nantucket της Μασαχουσέτης

Αφού διπλασίασε τον αριθμό των ακινήτων στην πλατφόρμα της σε μόλις δύο χρόνια, η Booking.com σήμερα προσφέρει πάνω από ένα εκατομμύριο διακριτά καταλύματα με πάνω από 23 εκατομμύρια δωμάτια διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο.

Η φιλοδοξία της Booking.com να ενώνει τους ταξιδιώτες ανά τον κόσμο με την μεγαλύτερη γκάμα επιλογών για διαμονή με τον πιο διασκεδαστικό και απρόσκοπτο τρόπο, έφτασε πλέον στην ιστοσελίδα της το ένα εκατομμύριο εγγεγραμμένα καταλύματα για διαμονή. Το Greydon House, το οποίο αναμένεται να ανοίξει σύντομα, στο ειδυλλιακό νησί του Nantucket, έγινε το εκατομμυριοστό κατάλυμα που θα προσφέρεται από την Booking.com, αποτελώντας πλέον μέλος της πιο μεγάλης ομάδας καταλυμάτων του κόσμου σε πάνω από 30 διαφορετικές κατηγορίες.
 
Είμαστε ενθουσιασμένοι για το ότι είμαστε ο εκατομμυριοστός συνεργάτης της Booking.com“, δήλωσε ο Jeff David, διευθυντής στο Greydon House. “Το να εμπνέουμε όλο και περισσότερους ταξιδιώτες να επισκεφθούν το Nantucket, και να βιώσουν την εμπειρία για τον εαυτό τους είναι ένας από τους κύριους λόγους που εργαζόμαστε. Γι ‘αυτό και αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την Booking.com, καθώς ξέρουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει να συνδεθούμε με περισσότερους πελάτες σε παγκόσμιο επίπεδο από οποιονδήποτε άλλον“.
 
Αφού διπλασίασε τον αριθμό των ακινήτων στην πλατφόρμα της σε μόλις δύο χρόνια, η Booking.com σήμερα προσφέρει πάνω από ένα εκατομμύριο διακριτά καταλύματα με πάνω από 23 εκατομμύρια δωμάτια διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων 7,2 εκατομμυρίων δωματίων σε σπίτια, διαμερίσματα, βίλες και άλλες κατηγορίες σε μοναδικά μέρη για διαμονή.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024