Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτην Summer Holidays Expo της Θεσσαλονίκης δίνει το παρόν ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού
Ξεκίνησε η συστηματική υλοποίηση της στρατηγικής μάρκετινγκ

Στην Summer Holidays Expo της Θεσσαλονίκης δίνει το παρόν ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, στην προσπάθεια ανάπτυξης της αναθεωρημένης του Στρατηγικής, άρχισε την συστηματική υλοποίηση της στρατηγικής Μάρκετινγκ εφαρμόζοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επικοινωνίας…

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, στην προσπάθεια ανάπτυξης της αναθεωρημένης του Στρατηγικής, άρχισε την συστηματική<...> υλοποίηση της στρατηγικής Μάρκετινγκ εφαρμόζοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επικοινωνίας.

Η συμμετοχή του Οργανισμού σε Τουριστικές Εκθέσεις είναι σημαντική για τον τομέα μάρκετινγκ καθώς προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης επαφής με τους τουριστικούς επαγγελματίες και το ευρύ κοινό.

Μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών του για προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου, ο Οργανισμός συμμετείχε στο “Τουριστικό Πανόραμα” Αθήνας και θα λάβει μέρος στην τουριστική έκθεση “Summer Holidays Expo” Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 17εώς 20 Μαΐου 2007.

Από την άλλη μεριά, η Κύπρος συνεχίζει να έλκει και να πραγματοποιεί διεθνής συναντήσεις. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Aρσης Βαρών σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, διοργανώνουν το Μάιο στην Κύπρο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βετεράνων της Aρση Βαρών. Οι Ολυμπιονίκες Βαλέριος Λεωνίδης, Λεωνίδας Σαμπάνης, Βίκτωρας Μήτρου και η Μαρία Χριστοφορίδου (δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια), θα συμμετάσχουν στους αγώνες μαζί με άλλους 550 αθλητές άνω των 35 ετών από 32 ευρωπαϊκές χώρες. Οι αγώνες θα γίνουν στην Λεμεσό στο Στάδιο «Σπύρος Κυπριανού», αρχίζουν στις 19 Μαΐου και ολοκληρώνονται στις 26 του μήνα.

Κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των μηνών Μαΐου-Ιουνίου, το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου του Ιδρύματος Φάρος, φιλοξενεί στην Κύπρο ορισμένους από τους πιο διακεκριμένους σολίστες και μουσικά σχήματα σε μια εντατική βδομάδα μουσικών συναυλιών. Στο Φεστιβάλ, που παρουσιάζεται φέτος για έβδομη συνεχή χρονιά θα συμμετάσχουν δεκατρείς φημισμένοι σολίστες και μουσικοί δωματίου από όλο τον κόσμο.

Το ακροατήριο θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει επτά συναυλίες με έργα Μπαχ, Μότσαρτ, Μπραμς, Σούμαν και Μέντελσον, καθώς και έργα λιγότερο γνωστών σύγχρονων συνθετών όπως οι Αλφέν, Αρένσκι και Αχο. Ο Alex Chaushian και ο Levon Chilingirian είναι οι καλλιτεχνικοί Διευθυντές του Φεστιβάλ.

Οι τρεις πρώτες συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στη Λευκωσία στο Αμφιθέατρο ΠΑΣΥΔΥ (29 -30 -31 Μαΐου) και άλλες τέσσερις στη Βασιλική Έπαυλη Κουκλιών δίπλα από τον αρχαιολογικό χώρο του Ιερού της Αφροδίτης, στην περιοχή Κούκλια, μια τοποθεσία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ στην Παλαίπαφο (2 – 3 – 4 και 5 Ιουνίου).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024