Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣυνεχίζεται η ροή της ψηφοφορίας για τα βραβεία Philoxenia tourism award
22η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού

Συνεχίζεται η ροή της ψηφοφορίας για τα βραβεία Philoxenia tourism award

Κορυφώνεται η αγωνία για την έκβαση της ψηφοφορίας για τα Philoxenia Tourism Awards, που έχει εντάξει η Helexpo με στόχο την ανάδειξη της ποιότητας και της επιβράβευσης όσων κάνουν «καλή δουλειά». Σύμφωνα με τους υπεύθυνους η ροή της ψηφοφορίας συνεχίζεται κανονικά με την Philoxenia να καλεί…

Κορυφώνεται η αγωνία για την έκβαση της ψηφοφορίας για τα Philoxenia Tourism Awards, που έχει εντάξει η Helexpo με στόχο την ανάδειξη της ποιότητας<...> και της επιβράβευσης όσων κάνουν «καλή δουλειά». Σύμφωνα με τους υπεύθυνους η ροή της ψηφοφορίας συνεχίζεται κανονικά με την Philoxenia να καλεί τους ενδιαφερόμενους να ψηφίσουν για τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς και τα καλύτερα ξενοδοχεία. Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου 2006.

Μεταξύ άλλων μπορεί κάποιος να ψηφίσει για τον αγαπημένο του παραθαλάσσιο προορισμό, ορεινό, αστικό, ρομαντικό, αλλά και για τον ομορφότερο παραδοσιακό οικισμό στην Ελλάδα. Επίσης στην κατηγορία με τα καλύτερα ξενοδοχεία, θα έχετε την ευκαιρία να ψηφίσετε για το αγαπημένο ξενοδοχείο πόλης, αγαπημένο παραθεριστικό, αγαπημένο ξενοδοχείο βουνού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βραβεία αυτά δίνονται για πρώτη φορά φέτος στο πλαίσιο ανανέωσης της έκθεσης και αποδεικνύεται με αυτόν τον τρόπο ότι τελικός κριτής όλων είναι ο καταναλωτής ο οποίος με την ψήφο του αναδεικνύει τους καλύτερους!

Τα βραβεία θα απονεμηθούν το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου σε ειδική εκδήλωση που θα ακολουθήσει την τελετή εγκαινίων της έκθεσης. Η ψηφοφορία διεξάγεται ηλεκτρονικά, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να εκτυπώσουν τη φόρμα και να την αποστείλουν με ταχυδρομείο ή fax. Όλοι όσοι συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, θα λάβουν μέρος στην κλήρωση πολλών ταξιδιών στα βραβευμένα ξενοδοχεία. Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν μπορούν να το πραγματοποιήσουν τόσο μέσα από τις σελίδες του TravelDailyNews, όσο και μέσα από τις σελίδες της Philoxenia.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024