Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςWTM Λονδίνο: Εξερευνώντας την Τεχνολογία στον Τομέα του Ταξιδίου και της Φιλοξενίας
Εκθέσεις

WTM Λονδίνο: Εξερευνώντας την Τεχνολογία στον Τομέα του Ταξιδίου και της Φιλοξενίας

Στη τεχνολογία θα δοθεί φέτος έμφαση στην έκθεση World Travel Market στο Λονδίνο.

Το συνέδριο της WTM London’s Travel Technology Track θα διαρκέσει και τις τρεις ημέρες της έκθεσης World Travel Market στο Λονδίνο διερευνώντας τα πιο σημαντικά ζητήματα στα ταξίδια – την ηθική της τεχνητής νοημοσύνης, τον έξυπνο τουρισμό και την εικονική πραγματικότητα.

Στο Elevate Stage θα είναι το πρώτο Technology Summit, όπου ο κεντρικός ομιλητής Bon Sian Chai, MD και Αντιπρόεδρος, International Markets, Group Trip.com θα αναπτύξει το θέμα Reimagining the Future of Travel & Hospitality with Technology.

Καθώς η τεχνητή νοημοσύνη αυξάνει τον αντίκτυπό της, ο Pieter Jordaan, Group Chief Information Officer, της TUI, ο Andrew Owen Jones, MD, SMARTSEER, και ο Frank Trampert, SVP, Global Managing Director, Community Sales, Sabre Hospitality θα εξερευνήσουν πού έχει ήδη επιρροή η AI και τις δυνατότητες για μελλοντικές εφαρμογές. Η συνεδρία AI – Boundless Opportunities for Change in Travel την Τρίτη 7 Νοεμβρίου θα συντονίζεται από την Kate Harden-England, συντάκτρια, Travolution.

Το απόγευμα γίνεται μια βαθιά ανάλυση στη θεωρία και την πρακτική της εικονικής πραγματικότητας – Η παράδοση συναντά την τεχνολογία: Ανυψώνοντας την ταξιδιωτική εμπειρία με εικονική πραγματικότητα και επαυξημένη πραγματικότητα.

Επίσης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα στο συνέδριο με τίτλο “Harnessing Technology: Building Cities for SMART Tourism”, που θα γίνει σε συνεργασία με το World Tourism Cities Foundation, να παρακολουθήσουν βαθιά ανάλυση για τον ρόλο της τεχνολογίας στην ανάπτυξη των πόλεων ως τουριστικοί προορισμοί χωρίς να επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής των κατοίκων τους. Ακόμα, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου πραγματοποιούνται δύο συνεδρίες στη σκηνή Innovate σε συνεργασία με την Genesys Digital Transformation.

Στη σημερινή εποχή, η τεχνολογία αποτελεί έναν κρίσιμο πυλώνα για τον τομέα του ταξιδίου και αυτό αντικατοπτρίζεται καθαρά στις ενότητες και τις συζητήσεις της φετινής World Travel Market.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023