Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήHammam Project σε ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις, από την Polis Hammam-Polis Loutron
Τουρισμός ευεξίας

Hammam Project σε ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις, από την Polis Hammam-Polis Loutron

Το Polis Hammam είναι μία αλυσίδα χώρων ευεξίας με καταστήματα στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, που έχει βραβευθεί ως το καλύτερο παραδοσιακό hammam της Ευρώπης σε δύο συνεχόμενες χρονιές (2018, 2019) από το Luxury Τravel Guide

Η επιχείρηση Polis Hammam-Polis Loutron δημιουργήθηκε πριν 10 χρόνια περίπου και είναι μέλος του ΣΕΤΕ. Με σταθερά ανοδική πορεία στο χώρο, αποσπώντας παγκόσμιες διακρίσεις και ευρωπαϊκά βραβεία, καταλαμβάνει ηγετική θέση στην Ελλάδα στο χώρο του αυθεντικού παραδοσιακού χαμάμ-λουτρού.

“Αφού πρώτα μελετήσαμε αρκετά χρόνια τη δομή και λειτουργία των παραδοσιακών Hammam, την ιστορική εξέλιξη της λουτροθεραπείας και των χειρομαλάξεων, από την αρχαία Ελλάδα, την Αίγυπτο, την Ρώμη, το Βυζάντιο, έως και σήμερα σχεδιάσαμε ένα σύγχρονο επιχειρηματικό πλάνο λειτουργίας που αγγίζει μεν στην παράδοση ακολουθώντας όλη την κατασκευή και το τελετουργικό τους, προσαρμοσμένο όμως στις σημερινές συνήθειες, ανάγκες και ανέσεις”, αναφέρει η CEO, κα Αλεξάνδρα Λούτσου.

“Διαθέτοντας όλη την απαραίτητη και εξειδικευμένη τεχνογνωσία, αλλά και εμπειρία στη δημιουργία ενός αυθεντικού παραδοσιακού χαμάμ-λουτρού, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, για τον σχεδιασμό καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κατασκευή ενός χαμάμ σαν ανεξάρτητο χώρο, σε ξενοδοχειακές μονάδες, τουριστικές επιχειρήσεις, Health Centers και Spa, βάσει των αναγκών και προδιαγραφών κάθε χώρου.

Παρέχουμε υπηρεσίες διαχείρισης που ταιριάζουν απόλυτα στο προφίλ ενός παραδοσιακού και συνάμα σύγχρονου χαμάμ-λουτρού και που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες των πελατών του εκάστοτε χώρου. Σκοπός μας είναι η δημιουργία σταθερών, μακροχρόνιων συνεργασιών με κοινό όραμα την αναβάθμιση των υπηρεσιών ομορφιάς και ευεξίας στον αναπτυσσόμενο τομέα των Hammam-Λουτρών και κατά επέκταση την μέγιστη απόδοση της κερδοφορίας”.

Polis Hammam – Polis Loutron
Το Polis Hammam είναι μία αλυσίδα χώρων ευεξίας με καταστήματα στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, που έχει βραβευθεί ως το καλύτερο παραδοσιακό hammam της Ευρώπης σε δύο συνεχόμενες χρονιές (2018, 2019) από το Luxury Τravel Guide και απολαμβάνει τις άριστες κριτικές των πελατών του, λαμβάνοντας συνεχώς την ανώτερη διάκριση ποιοτικών υπηρεσιών από το TripAdvisor.

Σκοπός της αλυσίδας είναι η μύηση στη μοναδική φιλοσοφία ζωής, με βάση την καθαριότητα και τον εξαγνισμό που προκαλεί το νερό και η αίθηση της απόλυτης αποτοξίνωσης και χαλάρωσης, σε συνδυασμό με την φροντίδα των ειδικών θεραπευτών και των αγνών και φυσικών προϊόντων που χρησιμοποιε’ι.

Τα Polis Hammam που ξεκίνησαν να αναβιώνουν την από αιώνων αγαπημένη συνήθεια λουτροθεραπείας των Ελλήνων, δημιούργησαν τα Polis loutron, όπου ο καλλωπισμός του σώματος εναρμονίζεται πλήρως με την ηρεμία της ψυχής με κύρια “εργαλεία” το νερό, τη φροντίδα, το άγγιγμα και την επικοινωνία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024